Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αρχίζει η παραγωγή της… μικρής CLS

Ελλάδα 6:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρχίζει η παραγωγή της… μικρής CLS

ΝΕΑ

Αρχίζει η παραγωγή της… μικρής CLS

ΝΕΑ

Τους πρώτους μήνες του 2013 αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία η γραμμή παραγωγής της  CLA, στο εργοστάσιο του Κεκσκεμέτ στη Ουγγαρία. Το τετράθυρο coupe θυμίζει CLS σε… σμίκρυνση και θα βασίζεται στη νέα A-Class, δανειζόμενο την πλατφόρμα MFA. Μαζί με τα αναμενόμενα μικρομεσαία sedan της Audi και της BMW θα αποτελέσουν τους μονομάχους μίας νέας ενδιαφέρουσας αναμέτρησης στην premium κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τα 4κύλινδρα σύνολα βενζίνης και πετρελαίου που συναντάμε στη νέα A-Class, ισχύος από 109 έως 211 PS. Οι διαστάσεις της αναμένεται να πλησιάζουν αυτές της σημερινής C-Class, προσφέροντας κορυφαίους χώρους στην κατηγορία. Η ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία αποτυπώνει σε μεγάλο βαθμό την όψη της CLA.

Θα ακολουθήσουν η έκδοση Shooting Brake αλλά και το μικρό SUV της Mercedes, η GLA. Όπως έχει επιβεβαιώσει το αφεντικό της Daimler, Ντίτερ Ζέτσε, η παραγωγή του μοντέλου θα γίνεται στο εργοστάσιο του Ράστατ, στη νοτιοδυτική Γερμανία, δίπλα στις Α-Class και B-Class. Ο αντίπαλος των BMW X1 και Audi Q3 θα κυκλοφορήσει τόσο σε δικίνητη όσο και σε 4×4 έκδοση.

ray ban sunglasses
scarpe mbt
scarpa hogan
hollister online shop
jordan retro 6
louboutin pas cher
louboutin pas cher
hollister online shop deutschland
toms outlet
michael kors outlet
hollister online shop
lancel pas cher
air jordan 11
hollister Deutschland online shophollister online shop deutschland
occhiali ray ban
mulberry outlet
hermes outlet
mulberry outlet uk
toms outlet