Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Arcfox ECF: Δια χειρός Walter de Silva

Ελλάδα 19:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Arcfox ECF: Δια χειρός Walter de Silva

ΝΕΑ

Arcfox ECF: Δια χειρός Walter de Silva

ΝΕΑ

Η θυγατρική εταιρεία της BAIC, Arcfox παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό της Έκθεσης της Γενεύης το πρωτότυπο SUV μοντέλο ECF, που σχεδίασε ο διάσημος Walter de Silva, δημιουργός πολλών εικονικών μοντέλων της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Advertisement
Advertisement

 

Χάρη στην εμπειρία του Ιταλού σχεδιαστή, η εικόνα του ECF είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, συνδυάζοντας τις καθαρές γραμμές με τις κόμπακτ εξωτερικές διαστάσεις, ενώ το σημείο διαφοροποίησής του σε σχέση με άλλα οχήματα είναι η απουσία των παραδοσιακών φωτιστικών σωμάτων, που έχουν αντικατασταθεί από λεπτές στήλες LED. Παράλληλα, δεν λείπουν τα φωτιζόμενα λογότυπα «ECF», που έχουν τοποθετηθεί χαμηλά τόσο στον εμπρός, όσο και στον πίσω προφυλακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Και στο εσωτερικό παραμένει η ίδια φιλοσοφία, όπου κυριαρχούν οι ψηφιακές οθόνες, το ελλειπτικό τιμόνι και η κεντρική κονσόλα, στην οποία έχει τοποθετηθεί ο ψηφιακός επιλογέας των ταχυτήτων, που εκτείνεται από εμπρός μέχρι τα πίσω καθίσματα. Το ECF διαθέτει μακρύ μεταξόνιο που φτάνει τα 2,9 m, ενώ κάτω από το καπό υπάρχει ένας ηλεκτροκινητήρας που προσφέρει αυτονομία έως και 600 km. Επίσης διαθέτει σύστημα αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 3, κάτι που δίνει την ευκαιρία στον οδηγό να ξεκουράζεται ή να ασχολείται με άλλες δραστηριότητες (eyes off), ωστόσο σε περίπλοκες καταστάσεις να είναι σε θέση να αναλάβει τον έλεγχο του οχήματος μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μετά από προτροπή του συστήματος.

Advertisement