Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απρόσμενη αποκάλυψη των νέων σπορ Toyota (+video)

Ελλάδα 20:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(78) "Απρόσμενη αποκάλυψη των νέων σπορ Toyota (+video)"
    

Απρόσμενη αποκάλυψη των νέων σπορ Toyota (+video)

ΝΕΑ

Όλοι αναζητούν το νέο σπορ Toyota. Όμως η εταιρεία το αποκάλυψε φευγαλέα μέσα από μια σειρά… κινουμένων σχεδίων.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

Η Toyota ίσως μόλις υπαινίχθηκε τη μελλοντική σειρά σπορ αυτοκινήτων GR με έναν απροσδόκητο τρόπο, μέσω μιας βιαστικής παρουσίας στη σειρά κινουμένων σχεδίων anime GRIP.

Σε μια σκηνή από τη σεζόν 2, επεισόδιο 1, ένας χαρακτήρας στέκεται δίπλα σε έναν πίνακα με μια λίστα πιθανών επερχόμενων μοντέλων.

Τα ονόματα περιλαμβάνουν τα Supra MK6, Celica MK8, MR2 MK4, GR 86 MK3 και GR GT3, τροφοδοτώντας τον ενθουσιασμό των φίλων της Toyota και πυροδοτώντας νέες εικασίες σχετικά με την κατεύθυνση της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η αποκάλυψη ευθυγραμμίζεται με τις συνεχιζόμενες φήμες σχετικά με τα σχέδια της Toyota να αναβιώσει εμβληματικά ονόματα όπως τα Celica και MR2.

Σύμφωνα με τις αναφορές, η Celica μπορεί να επιστρέψει ως κουπέ με κινητήρα εμπρός, ενώ το MR2 θα μπορούσε να είναι ένα σπορ αυτοκίνητο με κινητήρα στη μέση, που πιθανώς συνδέεται με το concept FT-Se.

Και τα δύο μοντέλα μπορεί να διαθέτουν έναν τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων που αποδίδει περίπου 400 ίππους, σε συνδυασμό με σύστημα AWD.

Advertisement

Επιπλέον, μια ηλεκτρική παραλλαγή του MR2, που φημολογείται ότι θα αποδίδει πάνω από 500 ίππους, θα μπορούσε επίσης να είναι στα σκαριά.

Οι υπάρχουσες GR Supra και GR 86 αναμένεται να συνεχίσουν να υπάρχουν και σε νέες γενιές.

Advertisement

Ένα μοντέλο παραγωγής GR GT3, εμπνευσμένο από το concept 2022 που ενδεχομένως να μοιράζεται την εξέλιξη με το Lexus LFR, θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως ναυαρχίδα.

Ωστόσο, η λίστα δεν αναφέρει μοντέλα όπως το GR Yaris ή το GR Corolla, γεγονός που υποδηλώνει εστίαση στα σπορ κουπέ και όχι στα hot hatchback.

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις