Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απόσυρση από την Opel: Νέο αυτοκίνητο εδώ και τώρα!

Ελλάδα 20:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απόσυρση από την Opel: Νέο αυτοκίνητο εδώ και τώρα!

ΝΕΑ

Απόσυρση από την Opel: Νέο αυτοκίνητο εδώ και τώρα!

ΝΕΑ

Το πρόγραμμα «Απόσυρση και Ανταλλαγή» της Opel, με όφελος που φθάνει έως και τα 3.500 ευρώ αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου άμεσα και εύκολα.

Advertisement
Advertisement

Η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου ήταν και θα παραμείνει μία σημαντική στιγμή στην ζωή όλων μας. Ένα νέο αυτοκίνητο αλλάζει την ποιότητα ζωής και ανοίγει τον δρόμο σε νέες εμπειρίες και καινούργιες αναμνήσεις.

Μαζί του φέρνει μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητά μας: τις εξελίξεις στην τεχνολογία, τη μεγαλύτερη ασφάλεια, την άνεση, τα χαμηλότερα λειτουργικά κόστη, την βελτίωση της οικονομίας και του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και πολλά ακόμα.

Advertisement
Advertisement

Και αν στις μέρες μας η απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου είναι μία άσκηση λεπτών ισορροπιών στον οικογενειακό προϋπολογισμό, η Opel κάνει την υπέρβαση. Και παρουσιάζει μία πολύ ανταγωνιστική πρόταση έτσι ώστε η απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου να γίνει πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ.

Το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» συνιστά μία σημαντική βοήθεια στον υποψήφιο αγοραστή ο οποίος θέλει να απαλλαγεί από το παλαιό του όχημα ανεξαρτήτως μάρκας και αναζητά τους καλύτερους δυνατούς όρους και την πιο συμφέρουσα προσφορά ώστε να το ανταλλάξει και προχωρήσει στην αγορά ενός καινούργιου.

Advertisement

Με το πρόγραμμα αυτό η Opel προσφέρει όφελος απόσυρσης για το παλαιό αυτοκίνητο που μπορεί να φθάσει έως και τις 3.500 ευρώ πάνω από την τρέχουσα εμπορική του αξία.

Ένα ποσό που σίγουρα ξεπερνά κάθε προσφορά που θα λάβει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου στην ελεύθερη αγορά και, σε κάθε περίπτωση, αποτελεί σημαντικό κίνητρο για να προχωρήσει στην απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου από την πλούσια γκάμα της Opel.

Advertisement

Μία ακόμα σημαντική παράμετρος του προγράμματος είναι ότι η Opel και οι άνθρωποι του δικτύου της αναλαμβάνουν οι ίδιοι να διεκπεραιώσουν όλες τις διαδικασίες της απόσυρσης και της ανταλλαγής του παλαιού αυτοκινήτου, έτσι ώστε ο πελάτης να έχει την μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία.

Η Opel λοιπόν προσφέρει μεγαλύτερη αξία σε αυτά τα παλαιά οχήματα και καλεί τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν το ολοκληρωμένο κατάστημα της AUTOONE, προκειμένου να λάβουν το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς για το μεταχειρισμένο τους.

Advertisement

Το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» μοιάζει κομμένο και ραμμένο για το Opel Corsa, τον αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή της ελληνικής αγοράς εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ένα αυτοκίνητο που διαχρονικά έχει αγαπηθεί από το κοινό της χώρας μας, όντας μία πρόταση που μπορεί να καλύψει μία πληθώρα αναγκών και ρόλων.

Τώρα, στην τελευταία του γενιά, το Corsa γοητεύει με την αναθεωρημένη σχεδίαση, το πλήρως ανασχεδιασμένο ψηφιακό ταμπλό, όπως επίσης και την υποδειγματική ηχομόνωση στη φιλόξενη καμπίνα με τους μεγαλύτερους χώρους για επιβάτες και αποσκευές στην κατηγορία του.

H νέα σχεδίαση της μάσκας έχει δημιουργήσει ένα πολύ ιδιαίτερο και με μοντέρνο στιλ αμάξωμα, ενώ οι σύγχρονες τεχνολογίες με τις οποίες εφοδιάζεται και η κορυφαία ποιότητα κατασκευής δημιουργούν την αίσθηση αυτοκινήτου μεγαλύτερης και πιο ακριβής κατηγορίας.

Το supermini της Opel εισάγει νέα χαρακτηριστικά στην κατηγορία, καθώς εξοπλίζεται με ένα πληθωρικό πακέτο ψηφιακών παροχών και συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, όπως είναι το σύστημα πλευρικής προστασίας, η νέα πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας υψηλής ανάλυσης αλλά και η προσαρμοζόμενη αντιθαμβωτική τεχνολογία φωτισμού.

Το Opel Corsa περιλαμβάνει στη γκάμα του βραβευμένα σύνολα βενζίνης (σύντομα αναμένονται και οι υβριδικές εκδόσεις), καθώς και το αμιγώς ηλεκτρικό Corsa Electric με αυτονομία που προσεγγίζει τα 405 χιλιόμετρα.

Το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα τα οποία είναι διαθέσιμα στην πληρέστατη έκθεση της AUTOONE, στη Λεωφόρο Κηφισίας 30 στο Μαρούσι, εκεί δηλαδή όπου οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να τα γνωρίσουν από κοντά αλλά και να το οδηγήσουν.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» θα βρείτε στο www.opel.gr.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αγαπημένο των Ελλήνων το Opel Corsa
Tο νέο Opel Corsa στην Ελλάδα- Όλες οι τιμές
Peugeot: Online εικονική περιήγηση στην Autoone