Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ήρθε στην Ελλάδα το επαγγελματικό Suzuki Jimny LCV

Ελλάδα 7:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ήρθε στην Ελλάδα το επαγγελματικό Suzuki Jimny LCV

ΝΕΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ήρθε στην Ελλάδα το επαγγελματικό Suzuki Jimny LCV

ΝΕΑ

Μικρές οι αλλαγές του Jimny που ξέρουμε συγκριτικά με την επαγγελματική του εκδοχή. Διατίθεται πλέον με δύο θέσεις και διαχωριστικό πλέγμα.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πλέον σκληροτράχηλα οχήματα off road και με φανατικό κοινό στην Ελλάδα, είναι το Suzuki Jimny.

Πριν από λίγους μήνες το ιαπωνικό μοντέλο σταμάτησε να διατίθεται ως επιβατικό όχημα γεγονός που στεναχώρησε την κοινότητα των φίλων της τετρακίνησης που στην χώρα μας (και όχι μόνο) είναι πάρα πολλοί.

Ωστόσο η απάντηση αλλά και η λύση ήρθε πολύ σύντομα από την Suzuki η οποία ανακοίνωσε ότι θα το διαθέσει ως επαγγελματικό. Μάλιστα στις αρχές του έτους ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες και ήδη από την ζήτηση φάνηκε πως μόνο τυχαία δεν είναι η επιτυχία του στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Πάτησε… Ελλάδα

Ήδη τα πρώτα αυτοκίνητα βρίσκονται σε ελληνικό έδαφος και φυσικά δεν θα μπορούσαν να… ξεφύγουν από τον φακό του newsauto.gr. Όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές εικόνες, οι διαφορές ανάμεσα στο Jimny που ξέρουμε και στο Jimny LCV είναι ελάχιστες και επικεντρώνονται κυρίως στην καμπίνα των επιβατών.

Advertisement

Εξωτερικά παραμένει ίδιο ωστόσο εσωτερικά βλέπουμε πως υπάρχουν πλέον μόνο δύο καθίσματα, καθώς έχουν αφαιρεθεί αυτά που υπήρχαν στο πίσω μέρος της καμπίνας.

Advertisement

Τι αλλαγές έχει…

Ανάμεσα στους εμπρός επιβάτες και το χώρο αποσκευών που πλέον αγγίζει τα 863 λίτρα έχει τοποθετηθεί ένα διαχωριστικό πλέγμα. Επίσης στο χώρο φόρτωσης που έχει… μεγαλώσει, το πάτωμα είναι επίπεδο, άρα και πιο εύκολο και πρακτικό στη μεταφορά μεγάλων αντικειμένων.

Από πλευράς μηχανικού συνόλου δεν υπάρχουν αλλαγές και διαθέσιμο είναι μόνο ένα, το πλέον γνώριμο, βενζίνη με χωρητικότητα 1.5 λίτρα απόδοσης 102 ίππων. Να σημειώσουμε πως το επαγγελματικό Jimny διατηρεί το πλαίσιο τύπου σκάλας, τη διάταξη ανάρτησης με τρεις συνδέσμους στήριξης και το σύστημα τετρακίνησης AllGrip Pro.

Advertisement

Ποια είναι η τιμή του

Το επαγγελατικό Jimny LCV θα μπορούν να δουν οι φίλοι της μάρκας από το μήνα που διανύουμε σε συγκεκριμένες αντιπροσωπείες της Suzuki ενώ μέχρι τα μέσα Μαΐου θα υπάρχει σε όλη την Ελλάδα.

Η τιμή του Suzuki Jimny LCV αγγίζει τα 17.140 ευρώ (+ΦΠΑ καθώς πρόκειται για επαγγελματικό όχημα).