Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη του νέου coupe-SUV Skoda Kodiaq GT

Ελλάδα 20:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη του νέου coupe-SUV Skoda Kodiaq GT

ΝΕΑ

Αποκάλυψη του νέου coupe-SUV Skoda Kodiaq GT

ΝΕΑ

Η Skoda αποκάλυψε το νέο Kodiaq GT, την κουπέ έκδοση του Kodiaq, η οποία έρχεται για να θέλξει τους αγοραστές με το διαφορετικό της εμφάνισής του, όμως θα διατεθεί μόνο στην αγορά της Κίνας. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το νέο μοντέλο βασίζεται πάνω στο Kodiaq υιοθετώντας το ίδιο εμπρόσθιο τμήμα με κάποιες μικροαλλαγές μόνο στον προφυλακτήρα, όμως στο πίσω μέρος οι κολώνες της οροφής είναι λιγότερο κάθετες και υπάρχουν περισσότερα γλυπτά σχήματα, πιο αιχμηρά φώτα αλλά και ένας νέος διαχύτης, που του χαρίζουν μια κουπέ αισθητική.

Στο εσωτερικό, δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια φωτογραφία ωστόσο δεν αναμένουμε αλλαγές σε σχέση με αυτό του γνωστού μας Kodiaq. Στους χώρους, η Skoda υπόσχεται πολύ καλή πρακτικότητα, με το πορτ-μπαγκάζ να αναμένεται να έχει λίγο μικρότερη χωρητικότητα από αυτή του Kodiaq.

Kodiaq GT (3)

Advertisement
Advertisement

Οι κινητήρες του νέου μοντέλου θα είναι δύο εκδόσεις του 2λιτρου TSI μοτέρ βενζίνης με 186 και 220 ίππους, με την πρώτη να είναι προσθιοκίνητη και τη δεύτερη τετρακίνητη (στάνταρ με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων). Η Skoda αναφέρει ότι το Kodiaq GT θα έχει επίσης μια πλήρη φαρέτρα από συστήματα ασφαλείας.

Όπως προείπαμε, το νέο Skoda Kodiaq GT θα διατεθεί μόνο στην αγορά της Κίνας. To ντεμπούτο του θα γίνει στις 16 Νοεμβρίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γκουανγκτζού. Προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια διάθεσής του και στην Ευρώπη.

Kodiaq GT (1)