Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη του Chevrolet Colorado ZR2 Bison (+Video)

Ελλάδα 11:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη του Chevrolet Colorado ZR2 Bison (+Video)

ΝΕΑ

Αποκάλυψη του Chevrolet Colorado ZR2 Bison (+Video)

ΝΕΑ

Μια νέα σκηροτράχηλη έκδοση με την ονομασία ZR2 Bison του Colorado αποκάλυψε η Chevrolet για για την αγορά της Β.Αμερικής η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την American Expedition Vehicles (AEV). Έτοιμη για κάθε περιπέτεια. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το Colorado ZR2 Bison έρχεται εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να βγει αλώβητο ακόμη και από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Η American Expedition Vehicles (AEV) που προετοίμασε το Colorado φαίνεται να έχει φροντίσει για πάρα πολλά πράγματα με σημαντικά εξαρτήματα στο κάτω μέρος του pick up να προστατεύονται πλέον από πέντε ατσάλινες πλάκες, μεταξύτων οποίων το ντεπόζιτο αλλά και το κάρτερ.

2019-Chevrolet-Colorado-ZR2-Bison-640

Από την AEV έχουν σχεδιαστεί και οι μεταλλικοί προφυλακτήρες με τον εμπρός να φέρει προβολείς ομίχλης αλλά και σημεία πρόσθεσης για γάντζο, ενώ τέτοια σημεία φέρει και ο πίσω. Αποκλειστικά για αυτή την έκδοση έχει σχεδιαστεί και η γρίλια.

Advertisement
Advertisement

2019-Chevrolet-Colorado-ZR2-Bison-640-2

Για τις υψηλού επιπέδου εκτός δρόμου δυνατότητες του Bison φροντίζουν τα αποκλειστικά για την κατηγορία του pick up της Chevrolet, ηλεκτρονικά διαφορικάπου κλειδώνουν, τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ Multimatic DSSV και ο τροποποιημένος πίσω άξονας με σχέση 3,42. Παράλληλα τα μετατρόχια έχουν αυξηθεί κατά 8,9 και 5 εκατοστά εμπρός και πίσω αντίστοιχα, ενώ κατά 5 εκατοστά έχει αυξηθεί και η απόσταση από το έδαφος. Την εικόνα ολοκληρώνουν οι αλουμινένιες ζάντες των 17 ιντσών που φέρουν ελαστικά Goodyear Wrangler Duratrac 31 ιντσών.

2019-Chevrolet-Colorado-ZR2-Bison-640-4

Advertisement

Διακοσμητικά στοιχεία που υποδηλώνουν αυτή την ειδική έκδοση βλέπουμε τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του Bison με σήματα “Bison” και “AEV Bison” στο αμάξωμα και πατάκια αλλά και προσκέφαλα που φέρουν το σήμα της AEV. Στον έξτρα εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνεται και snorkel για… ελεύθερη αναπνοή του μοτέρ και κάτω από το νερό.

Colorado ZR2 Bison features an “AEV Bison” logo on the tailgate.

Advertisement

Το εργοστασιακά βελτιωμένο pick up κινείται από τον turbo diesel της Chevrolet με χωρητικότητα 2,7 λίτρα και απόδοση 186 και θα είναι διαθέσιμο στην αγορά των Η.Π.Α. στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Δειτε τη νέα έκδοση του Chevrolet Colorado σε δράση στο βίντεο που ακολουθεί

Advertisement