Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη στη Γενεύη για την Zerouno Roadster

Ελλάδα 8:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη στη Γενεύη για την Zerouno Roadster

ΝΕΑ

Αποκάλυψη στη Γενεύη για την Zerouno Roadster

ΝΕΑ

Από τον περασμένο Αύγουστο σας αποκαλύψαμε τα πλάνα της Italdesign για τη Zerouno, που αφορούσαν την επέκταση της περιορισμένης παραγωγής της και σε roadster εκδοχές.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Επτά μήνες μετά λοιπόν η ιταλική φίρμα θα μας συστήσει την ανοιχτή εκδοχή του επιβλητικού sportscar. Προφανώς σχεδιαστικά δεν θα παρεκκλίνει ιδιαίτερα ενώ ώθηση αναμένεται να παίρνει από τον ίδιο V10 κινητήρα χωρητικότητας 5.2 lt, ισχύος 610 αλόγων και ροπής 560 Nm, σε συνεργασία με 7άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Το σασί θα είναι πάλι από συνδυασμό αλουμινίου/ανθρακονήματος και οι επιδόσεις ελάχιστα θα διαφέρουν από τα 3.2 δευτερόλεπτα που απαιτούνται για τα 0-100 km/h και τα 330 km/h τελικής της «κλειστής» εκδοχής.

Advertisement
Advertisement

«Πάντα η μάρκα μας ξεχώριζε για την ικανότητά της να τολμά, να είναι μπροστά από την εποχή της και να εντοπίζει τις ανάγκες της αυτοκίνησης ανεβάζοντας τον πήχη σε ότι αφορά στην ποιότητα», είπε ενόψει της πρεμιέρας της Zerouno Roadster ο Διευθύνων Σύμβουλος της Italdesign, Jörg Astalosch.

Περισσότερα στο σημαντικό ραντεβού της αυτοκίνησης που θα λάβει χώρα στη Γενεύη από τις 8 έως τις 18 Μαρτίου, με τις ημέρες Τύπου να προηγούνται και να φέρνουν όλες τις πολυαναμενόμενες πρεμιέρες.