Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το Lynk & Co 02

Ελλάδα 21:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη για το Lynk & Co 02

ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το Lynk & Co 02

ΝΕΑ

Η Lynk & Co είναι η νέα αυτοκινητοβιομηχανία που έρχεται με φόρα από την Κίνα. Πρόσφατα αποκάλυψε το 02, που είναι το τρίτο της μοντέλο, με το οποίο θα κάνει απόβαση και στην Ευρώπη. Το εργοστάσιο παραγωγής στη Γηραιά Ήπειρο, είναι στο Βέλγιο και χρησιμοποιείται από την Volvo για την παραγωγή κάποιων δικών της μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Η έναρξη της παραγωγής του 02 από την Lynk & Co στο εργοστάσιο που χρησιμοποιεί η Volvo στο Βέλγιο, έχει προγραμματιστεί να αρχίσει μέσα στο επόμενο έτος. Προς τα τέλη του 2019, αναμένεται να είναι διαθέσιμο και στις Ευρωπαϊκές αγορές. Μάλιστα, σύμφωνα με την εταιρεία, η πρώτη κάθετη μονάδα για την πώληση του μοντέλου θα λειτουργήσει στο Άμστερνταμ, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες στη Βαρκελώνη, στο Βερολίνο, στις Βρυξέλλες και στο Λονδίνο.

lynk-co-02-boi-530

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, για την υποστήριξη των πωλήσεων της Lynk & Co θα λειτουργεί και το site, lynkco.com που θα ενημερώνεται τακτικά με τις νέες εκδόσεις των μοντέλων και κάθε τι που αφορά την εταιρεία. Αυτό που προσπαθεί να κάνει η Lynk & Co για να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό, είναι ο περιορισμός των επιλογών που θα έχει να κάνει κάποιος αναφορικά με το επίπεδο εξοπλισμού και τις επιλογές διακόσμου στο αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρει.

Αυτό αν μη τι άλλο, θα έχει ενδιαφέρον να το δούμε να συμβαίνει, την ώρα που όλοι οι κατασκευαστές ασχολούνται με το πώς θα προσφέρουν όλο και περισσότερες επιλογές για να προσελκύσουν αγοραστές.

Advertisement

lynk-co-02-boi-640