Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lincoln Aviator Concept: 7θέσιο Υβριδικό Plug-In (+vid)

Ελλάδα 13:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lincoln Aviator Concept: 7θέσιο Υβριδικό Plug-In (+vid)

ΝΕΑ

Lincoln Aviator Concept: 7θέσιο Υβριδικό Plug-In (+vid)

ΝΕΑ

Ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο SUV από πλευράς σχεδίασης και διαστάσεων παρουσίασε στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης η αμερικάνικη Lincoln, με υβριδικό plug-in σύστημα κίνησης. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το Aviator Concept που μοιάζει να βρίσκεται πολύ κοντά στην παραγωγή, είναι το πρώτο Plug-In υβριδικό στην ιστορία της αμερικάνικης εταιρίας που μπορεί να μεταφέρει έως και επτά επιβάτες μέσα σε ένα περιβάλλον χλιδής και άνεσης, με τον χώρο αποσκευών να φιλοξενεί την τρίτη σειρά καθισμάτων.

Το νέο αμερικάνικο SUV, πιθανότατα θα έχει τετρακίνηση που θα ξεκινά με τη ροπή να στέλνεται στους πίσω τροχούς, τοποθετείται στην γκάμα των Αμερικανών κάτω από το ακόμη μεγαλύτερο Navigator, από το οποίο και δανείζεται αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία.

Advertisement
Advertisement

Στα της απόδοσης, το Aviator κρατά προς το παρόν τα χαρτιά του κλειστά αφού η εταιρία δεν ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το υβριδικό σύστημα παραγωγής δύναμης. Το μόνο που έχει γίνει μέχρι στιγμή γνωστό είναι ότι ο κινητήρας εσωτερικής καύσης θα φέρει δύο υπερσυμπιεστές (λογικά θα είναι V6), ενώ για το ηλεκτρικό μοτέρ δεν υπάρχει καμία διευκρίνηση.

Lincoln-Aviator-concept-360-5

Στο φωτεινό πολυτελές εσωτερικό, κυριαρχεί το δέρμα και το ξύλο, όπως θα περίμενε κανείς από μία Lincoln, με τις επιφάνειες με το μεταλλικό φινίρισμα να ολοκληρώνουν την εικόνα. Πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός στον οποίο περιλαμβάνεται προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας/ενημέρωσης που χρησιμοποιεί οθόνη αφής 12 ιντσών.

Advertisement

Lincoln-Aviator-concept-360-4

Το Aviator concept αναμένεται να μπει την επόμενη χρόνια και μέχρι τότε θα έχουμε στην διάθεσή σας περισσότερες ποληροφορίες.

Advertisement

Δείτε το Aviator concept σε δράση στο βίντεο που ακολουθεί: