Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκαλύπτουμε το Golf με τα 400 PS!

Ελλάδα 10:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκαλύπτουμε το Golf με τα 400 PS!

ΝΕΑ

Αποκαλύπτουμε το Golf με τα 400 PS!

ΝΕΑ

Μετά τα πρώτα σκίτσα και λίγες ώρες πριν τα επίσημα αποκαλυπτήριά του, το NewsAuto σας προσφέρει τις πρώτες φωτογραφίες του Golf R 400!

Advertisement
Advertisement


ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Από τις 8 Απριλίου σας είχαμε προϊδεάσει για την έλευση της κορυφαίας έκδοσης του μοντέλου της Volkswagen, που θα αποκαλυφθεί επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου, στην Κίνα, σε παρουσίαση που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από τις σελίδες του NewsAuto.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό θα παραμείνει ο TSI 2.0, σε αναβαθμισμένη όμως έκδοση που του χαρίζει 100 επιπλέον ίππους σε σχέση με το «απλό» R. Πρόκειται για την ίδια μονάδα που σε μία άλλη έκδοσή της (με 420 PS), την είδαμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης να εφοδιάζει το Audi TT quattro sport.

Tο Golf R 400 είναι τετρακίνητο, φέρει 6τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG με τον ιδιοκτήτη να έχει επιλογή χειροκίνητης αλλαγής μέσω του λεβιέ ή των paddles πίσω από το τιμόνι, ενώ ολοκληρώνει τη διαδικασία 0-100 σε 3,9 sec. Η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά όχι στα 250 αλλά στα 280 km/h. Η Volkswagen ανακοινώνει ότι δεν έχει αποφασιστεί η άφιξή του στη γραμμή παραγωγής, όμως κρίνουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο εξαιρετικά πιθανό.