Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκαλύπτουμε το εσωτερικό του νέου Grand Cherokee

Ελλάδα 6:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκαλύπτουμε το εσωτερικό του νέου Grand Cherokee

ΝΕΑ

Αποκαλύπτουμε το εσωτερικό του νέου Grand Cherokee

ΝΕΑ

Οι κατάσκοποι μας τράβηξαν τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Jeep Grand Cherokee (2021) πριν από ένα μήνα, αλλά το εσωτερικό του μοντέλου έχει ήδη αποκαλυφθεί στο Instagram.

Advertisement
Advertisement

 

Όπως μπορείτε να δείτε, η καμπίνα είναι πιο πολυτελής από το τρέχον μοντέλο, καθώς διαθέτει μια μεγάλη κεντρική κονσόλα όπως και ένας πίνακας οργάνων σχήματος Y. Ο τελευταίος φαίνεται να είναι διακοσμημένος με ξύλο και μεταλλική επένδυση καθώς και λεπτούς αεραγωγούς. Η μεγέθυνση της εικόνας είναι μάλλον θολή, αλλά απ ότι γνωρίζουμε το μοντέλο θα διαθέτει νέο τιμόνι καθώς και νέο συγκρότημα οργάνων με οθόνη TFT 7- ή 10,1 ιντσών. Στα δεξιά υπάρχει μια κομψή κεντρική κονσόλα, η οποία συνοδεύεται από σύστημα ψυχαγωγίας, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα διατίθεται σε τρία μεγέθη, όπως 7-, 8,4 και 10,1 ίντσες. Κάτω από το σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας υπάρχει ένας περιστροφικός επιλογέας ταχυτήτων όπως επίσης και ένας αντίστοιχος για το σύστημα Terrain Select System και κίνηση εκτός δρόμου. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η κεντρική κονσόλα εμφανίζεται πιο μακριά και χαμηλότερη από ό, τι πριν, αυτό βοηθά στη δημιουργία μιας ευάερης και ευρύχωρης καμπίνας.

Οι πόρτες χαρακτηρίζονται από εξελικτική σχεδίαση, διαθέτοντας νέες μεταλλικές λαβές αλλά και ενημερωμένους διακόπτες. Μπορούμε επίσης να διακρίνουμε ξύλινες λεπτομέρειες αλλά και νέο foot rest. Το Grand Cherokee αναμένεται να προσφερθεί με θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα καθώς και με λειτουργία μασάζ. Θα μπορούσαν επίσης να υπάρχουν 12 έως 16 διαφορετικές ρυθμίσεις για τα ηλεκτρικά καθίσματα συμπεριλαμβάνοντας και αυτές για τη θέση του τιμονιού και των πεντάλ. Μπορούμε επίσης να δούμε ένα σύστημα ψυχαγωγίας πίσω καθισμάτων, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, είναι το νέο Blu-ray player.

Advertisement
Advertisement

Κατά τα άλλα, το Jeep Grand Cherokee του 2021 θα αυξηθεί σε μέγεθος και θα διαθέτει μια πιο αεροδυναμική πρόσθια όψη. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο Jeep μπορεί να πατήσει σε μια τροποποιημένη εκδοχή της πλατφόρμας Giorgio της Alfa Romeo, η οποία υποστηρίζει επίσης τις Giulia και Stelvio.

Ενώ η Jeep παραμένει φειδωλή γύρω από το νέο μοντέλο, η εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει τα σχέδιά της για μια υβριδική plug-in έκδοση. Αυτή αναμένεται να αξιοποιήσει μια αναβαθμισμένη έκδοση του κινητήρα Pentastar V6 3,6 λίτρων της εταιρείας. Το μοντέλο θα πρέπει επίσης να προσφέρεται και με τον θηριώδη 5,7 λίτρων HEMI V8 παρότι υπήρξαν κάποιες περιπλοκές σχετικά με τις πρόσθετες παραλλαγές του συγκεκριμένου κινητήρα. Ανεξάρτητα από το τι θα βρίσκεται κάτω από το καπό, η Jeep έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το Grand Cherokee επόμενης γενιάς θα διαθέτει ημιαυτόνομο σύστημα οδήγησης επιπέδου 3 και θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2021.