ΝΕΑ

Αποκαλύπτεται σύντομα το Leon ST

Ελλάδα 12:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκαλύπτεται σύντομα το Leon ST

ΝΕΑ

Αποκαλύπτεται σύντομα το Leon ST

ΝΕΑ

Μετά το 5θυρο και το τρίθυρο SC, το Seat Leon θα αποκτήσει σύντομα και τρίτο αμάξωμα. Τη σχετική ανακοίνωση – χωρίς να κατονομάσει το μοντέλο – έκανε η ισπανική μάρκα μέσω της σελίδας της στο facebook. Θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι πρόκειται για το ST, τη station wagon έκδοση του μικρομεσαίου οικογενειακού. Στην ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία εμφανίζεται η πρόταση του Theophilus Chin για το πώς θα μοιάζει το νέο Seat.

Advertisement
Advertisement

Η Seat ανέβασε μία φωτογραφία με αστέρια και το εξής μήνυμα: «Δώσε χώρο στα όνειρά σου και θα γίνουν τα σχέδιά σου». Η διαδικτυακή αποκάλυψη του νέου Leon ST θα γίνει την Τρίτη 23 Ιουλίου και η πρεμιέρα για το κοινό θα ακολουθήσει το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη. Η θυγατρική του Ομίλου Volkswagen έχει μεγάλες προσδοκίες για το Leon ST, ελπίζοντας να τη βοηθήσει στην προσπάθεια ανάκαμψης που επιχειρεί.

Με δυνατό ατού τους χώρους για επιβάτες και αποσκευές (ο όγκος του πορτμπαγκάζ αναμένεται να ξεπερνά τα 500 lt), την πλούσια γκάμα κινητήρων TSI και TDI, αλλά και έκδοση με χαμηλή κατανάλωση και χωρίς τέλη κυκλοφορίας, θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των οικογενειών. Οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες θέλουν τη Seat να λανσάρει και τετρακίνητη έκδοση του Leon ST, δανειζόμενη το σύστημα 4MOTION της Volkswagen.

Αυτό ίσως σημαίνει ότι μελλοντικά θα δούμε και μία crossover έκδοση του μικρομεσαίου station wagon, με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και πλαστικά προστατευτικά, περιμετρικά του αμαξώματος.[nggallery id=2841]

Advertisement
Advertisement