Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη της νέας Mercedes E-Class Coupe

Ελλάδα 8:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη της νέας Mercedes E-Class Coupe

ΝΕΑ

Αποκάλυψη της νέας Mercedes E-Class Coupe

ΝΕΑ

Δύο μόνο 24ώρα πριν την επίσημη αποκάλυψη της νέας Mercedes E-Class Coupe, οι πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας E-Class Coupe μας έρχονται σε χαμηλή ανάλυση και όχι σε τόσο καλή ποιότητα. Και αυτό γιατί πρόεκυψαν μέσω διαρροής στο διαδίκτυο. Ιστοσελίδα από το Βέλγιο αποκάλυψε το διαφημιστικό φυλλάδιο του αυτοκινήτου, που θα δοθεί επίσημα στη δημοσιότητα την ερχόμενη Τετάρτη (για τότε η γερμανική εταιρεία έχει προγραμματίσει την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου).

Advertisement
Advertisement

Από τις εικόνες διακρίνουμε ότι το νέο μεγάλο κουπέ της Mercedes παρουσιάζει ομοιότητες τόσο με τη μεγαλύτερη S-Class, όσο και με τη μικρότερη C-Class. Συγκριτικά με τη σεντάν έκδοση, παρατηρούμε ότι διαθέτει διαφορετική εμπρόσθια μάσκα και πιο compact όψη, όπως είναι φυσικό. Στο εσωτερικό του μοντέλου υπάρχουν διαφορετικής σχεδίασης αεραγωγοί και νέου τύπου καθίσματα.

Τέλος, από τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας, προκύπτει ότι η Mercedes E-Class Coupe θα λανσαριστεί σε 4 εκδόσεις κινητήρα. Τις E220d, E200, E300 & E400 4Matic. Η πρώτη είναι πετρελαιοκίνητη με κινητήρα 2,0 λίτρων απόδοσης 192 ίππων και οι άλλες φέρουν μοτέρ βενζίνης με ιπποδύναμη έως 328 άλογα. Περισσότερες λεπτομέρειες για το μοντέλο αναμένουμε τις επόμενες ημέρες.