Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Στήνουν νέα κόντρα με έπαθλο 4.000 ευρώ (+video)

Ελλάδα 8:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Στήνουν νέα κόντρα με έπαθλο 4.000 ευρώ (+video)

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Στήνουν νέα κόντρα με έπαθλο 4.000 ευρώ (+video)

ΝΕΑ

Κάτω από τη μύτη των Αρχών συνεχίζουν οι κοντράκηδες να στήνουν “αγώνες” με έπαθλα χιλιάδες ευρώ.  Μετά την διάσημη κόντρα των Hayabusa στα Καμμένα Βούρλα νέα κόντρα ετοιμάζεται για την Δεύτερη ημέρα του Πάσχα…

Advertisement
Advertisement

 

Ένα video από μία κόντρα στα Καμμένα Βούρλα σε κεντρικό οδικό άξονα της περιοχής ήταν αρκετό για να χτυπήσει «κόκκινο» η επισκεψιμότητα σε πάρα πολλά Διαδικτυακά Μέσα Ενημέρωσης!

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα στο επίμαχο video φαίνεται ότι εμφανίστηκε και ένα περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά όπως αποδείχθηκε οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την κόντρα καθώς εκείνη πραγματοποιήθηκε κανονικά!

Οι «πρωταγωνιστές» της κόντρας δεν κρύφτηκαν αλλά τα ονόματά τους κοσμούσαν στο video που έχει αναρτηθεί από εκατοντάδες sites αλλά μέχρι στιγμής η Αστυνομία δεν έχει κάνει γνωστές τις κινήσεις της καθώς οι παραβάσεις και τα αδικήματα είναι εμφανή και διαφημίζονται παντού στο Διαδίκτυο.

Παράλληλα οι δύο αναβάτες των κορυφαίων μοτοσυκλετών Suzuki Hayabusa οι οποίες διαφημίζονται ότι φέρουν και συστήματα Nitro είναι έτοιμοι για όλα καθώς μπροστά στο βωμό της δόξας και του χρήματος δεν φορούν καμία στολή προστασίας αλλά ούτε και κράνος…

Advertisement

Πόσες παρανομίες θα μπορούσε να καταγράψει κάποιος αστυνομικός της ΕΛΑΣ σε περίπτωση ελέγχου πραγματικά κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα.

Ωστόσο το ύψος του έπαθλου φαίνεται ότι έχει ξεσηκώσει τους υποστηρικτές των αναβατών των Hayabusa οι οποίοι θα έτρεχαν για περίπου 10.000 ευρώ!

Advertisement

Ιδιαίτερη εντύπωση πάντως μας προκάλεσε και το γεγονός ότι η ομάδα που δημοσιοποίησε την κόντρα των Hayabusa έχει ως λογότυπο το σήμα της Ελληνικής Αστυνομίας!

Το επίμαχο video έχει αναρτηθεί στο Youtube και έχει κυριολεκτικά αναδημοσιευθεί από εκατοντάδες sites τα οποία προσπαθούν να αυξήσουν τα κλικ τους έστω και αν «διαφημίσουν» κόντρες σε δημόσιο δρόμο οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο την ζωή όχι μόνο των συμμετεχόντων σε αυτές αλλά και όλων των οδηγών που ίσως βρεθούν να κινούνται στην ίδια άσφαλτο με αυτούς.

Advertisement

Δείτε το επίμαχο video από τα Καμμένα Βούρλα:

Νέα κόντρα την δεύτερη ημέρα του Πάσχα!

Η ομάδα που διοργάνωσε την κόντρα με τις Hayabusa φαίνεται ότι παραμένει απτόητη και ετοιμάζει ακόμη μία κόντρα στη Σίνδο και μάλιστα την Δεύτερη μέρα μετά το Πάσχα δηλαδή στις 25 Απριλίου!

Η συμμετοχή έχει οριστεί στα 110 ευρώ και οι οδηγοί θα πρέπει να κάνουν τρία περάσματα και μάλιστα επισημαίνεται ότι ο λόγος της δοκιμασίας είναι να έρθουν οδηγοί που δεν είναι ανταγωνιστικοί στην εκκίνηση ή δεν θέλουν να εκτεθούν σε κόντρες και έχουν μοτοσυκλέτες για καθημερινή χρήση.

Το έπαθλο έχει οριστεί στις 4.000 ευρώ αν φυσικά συμπληρωθούν οι 40 συμμετοχές που προβλέπουν οι διοργανωτές.

Οι κανόνες συμμετοχής περιλαμβάνουν ατμοσφαιρικούς κινητήρες, μηχανάκια καθημερινά που κάνουν βόλτες και πάνε στην καφετέρια τουλάχιστον, επιτρέπεται ο ιμάντα χαμηλώματος, επιτρέπεται η πλαϊνή εξάτμιση, απαγορεύονται τα κομμένα ή τροποποιημένα κάρτερ, απαγορεύονται τα αγωνιστικά καύσιμα με εξαίρεση την 100άρα αμόλυβδη βενζίνη ενώ ξεκαθαρίζεται ότι απαγορεύεται να συμμετέχει μοτοσυκλέτα που κινείται με τρέιλερ!

Η κάθε μοτοσυκλέτα θα κάνει περάσματα σε τρία σκέλη μετά από κλήρωση σε συγκεκριμένη διαδρομή Start & Finish. Ο καλύτερος χρόνος από τα 3 περάσματα θα προσμετρήσει στην κατάταξη και περιλαμβάνει επίσης μία δοκιμασία ταχύτητας στα 402 μέτρα, μία δοκιμασία από 160 έως 240 χλμ./ώρα.

Έπαθλο θα λάβουν οι τρεις πρώτοι καλύτεροι χρόνοι ανά δοκιμασία. Αν για παράδειγμα συμμετέχουν 40 οδηγοί το έπαθλο θα είναι 4.000 ευρώ καθώς οι διοργανωτές θα κρατήσουν 10 ευρώ ανά συμμετοχή.

Οι νικητές της πρώτης δοκιμασίας των 402 μέτρα (1/4 μιλίου) θα μοιραστούν 3.000 ευρώ με τον πρώτο να λαμβάνει 1.950 ευρώ, τον δεύτερο 750 ευρώ και τον τρίτο 300 ευρώ.

Οι νικητές της δεύτερης δοκιμασίας 160χλμ./ώρα>240 χλμ./ώρα θα μοιραστούν 1.000 ευρώ  με τον πρώτο να λαμβάνει 650 ευρώ, τον δεύτερο 250 ευρώ και τον τρίτο 100 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κόντρες στο Ίλιον και στο Νέο Ηράκλειο
«Σκούπα» της αστυνομίας για «κόντρες» με supercars (video)
Χωρίς δίπλωμα έμειναν 32 οδηγοί για… κόντρες!