Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Σύντομα και η Suzuki με μικρό SUV!

Ελλάδα 21:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Σύντομα και η Suzuki με μικρό SUV!

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Σύντομα και η Suzuki με μικρό SUV!

ΝΕΑ

Στη πιο δημιουργική φάση της τελευταίας δεκαετίας είναι οι άνθρωποι της Suzuki. Οι Ιάπωνες, μετά την παρουσίαση του ολοκαίνουργιου SX4, το οποίο το NewsAuro.gr οδηγεί αυτές τις ημέρες στην Ιταλία, ετοιμάζουν τη μεγάλη έκπληξη: ένα μικρό crossover, το οποίο θα μπει στη νέα και ιδιαίτερα εμπορική παρέα αυτής της υποκατηγορία των SUV. Παρέα που αποτελείται από το Peugeot 2008, το Renault Captur, το Ford Ecosport, τα οποία αναμένονται στο δρόμο τις επόμενες εβδομάδες. Θυμίσουμε ότι η παρέα θα μεγαλώσει το επόμενο διάστημα με τα Fiat 500X, Mazda CX-3, Volkswagen Taigun, αλλά και με αντίστοιχα μοντέλα που ετοιμάζουν οι Honda, Smart, Citroen, Kia και Toyota.

Advertisement
Advertisement

Η… παρέα θα είναι μεγάλη και η Suzuki θα την κάνει ακόμα μεγαλύτερη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας λοιπόν, το μικρό Crossover των Ιαπώνων, θα έχει μήκος περίπου στα τέσσερα μέτρα. Στην γκάμα θα παίξει το ρόλο που παίζει το σημερινό SX4, αφού το νέο είναι πολύ μεγαλύτερο, στο μέγεθος δηλαδή του Nissan Qashqai.
Θα είναι δικίνητο και κάτω από το καπό, εκτός του diesel 1,3lt απόδοσης περίπου 90PS, θα διαθέτει και τους νέους turbo κινητήρες βενζίνης των 1,2lt.

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο Νο1 Ελληνικό αυτοκινητικό site που αποκαλύπτει τα μελλοντικά σχέδια των αυτοκινητοβιομηχανιών , στο NewsAuto.gr!

Advertisement
Advertisement


Μάθετε όλες τις σχετικές πληροφορίες, κάνοντας “κλικ” πάνω στις φωτογραφίες

OPEL MOKKA

CHEVROLET TRAX



RENAULT CAPTUR


PEUGEOT 2008


FIAT 500X


FORD ECOSPORT
Advertisement

MAZDA CX3

VW TAIGUN

Advertisement

HONDA URBAN



SMART SUV


KIA CROSSOVER


CITROEN CROSSOVER


TOYOTA CROSSOVER