Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Το νέο Fiesta!

Ελλάδα 0:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το νέο Fiesta!

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Το νέο Fiesta!

ΝΕΑ

Η επίσημη παρουσίαση της νέας γενιάς του σουπερμίνι της Ford θα γίνει απόψε σε εκδήλωση στη Γερμανία, όμως η εταιρεία δεν κρατήθηκε και δημοσιοποίησε μέσω twitter την πρώτη φωτογραφία του. Το νέο Fiesta θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το δεύτερο μισό του 2017 και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Κολωνίας. Η εικονιζόμενη έκδοση είναι αυτή με το σπορ πακέτο ST-Line.

Advertisement
Advertisement

Μετρώντας 40 χρόνια ιστορίας και 18 εκατ. πωλήσεων, το Fiesta είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη Ford, η οποία θα το ενισχύσει τεχνολογικά ώστε να τα… βγάλει πέρα με τον έντονο ανταγωνισμό.

Νέοι τρικύλινδροι και τετρακύλινδροι EcoBoost βενζίνης, αλλά και μικροί diesel θα συνθέσουν την γκάμα των κινητήρων του. Ταυτόχρονα θα εφοδιάζεται με τη νέα γενιά του συστήματος πολυμέσων SYNC 3, ώστε οι επιβάτες του να είναι διαρκώς συνδεδεμένοι με τον έξω κόσμο. Αυτό που δεν θα αλλάξει είναι η fun to drive πλευρά του, το χαρακτηριστικό που κάνει εδώ και χρόνια το Fiesta να ξεχωρίζει στην κατηγορία.

Την αποκάλυψη θα κάνει ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ford, Mark Fields. Παράλληλα θα ανακοινωθούν εξελίξεις στους τομείς της έξυπνης κινητικότητας (Smart Mobility), της εξοικονόμησης καυσίμου και των εμπορικών οχημάτων.

Advertisement
Advertisement

Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr για όλες τις νεότερες πληροφορίες.