Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το Genesis G80

Ελλάδα 6:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για το Genesis G80

ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το Genesis G80

ΝΕΑ

Η παρουσίαση του νέου Genesis G80 που θα γινόταν στη Γενεύη έδωσε τη θέση της σε μια ανάρτηση της κορεάτικης εταιρίας στην επίσημη σελίδα της στο instagram όπου δημοσιεύτηκαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Στην ανάρτησή της η Genesis αναφέρει στο κοινό της να μείνει συντονισμένο για την επίσημη παρουσίαση του νέου G80 δίνοντας ωστόσο στη δημοσιότητα αποκαλυπτικές φωτογραφίες που κάνουν σαφέστατη την εικόνα του εξωτερικού και του εσωτερικού του νέου μεγάλου sedan της πολυτελούς κορεάτικης φίρμας.

Βασικό στοιχείο του σχεδιαστικού ύφους του G80 είναι οι έντονες καμπύλες της σιλουέτας καθώς και το χαμηλό τελείωμα του πορτπαγκάζ που δίνει μια αίσθηση κουπέ. Χαρακτηριστική είναι μάλιστα και η κοίλα διαμόρφωση του πίσω μέρους που φαίνεται πως θα αποτελέσει υπογραφή της νέας σχεδιαστικής γλώσσας της Genesis η οποία αποτυπώνεται και στο επίσης νέο μεγάλο SUV της εταιρίας το GV80.

Advertisement
Advertisement

Αρκετές άλλωστε είναι και οι ομοιότητες του G80 με το GV80 στο εσωτερικό όπου βασικό στοιχείο αποτελούν οι λιτές και καθαρές γραμμές αλλά και ο πολυτελής διάκοσμος που συνδυάζει το δέρμα με μεγάλες ξύλινες επιφάνειες. Φυσικά το πρώτο πράγμα που τραβά το βλέμμα είναι η μεγάλη οθόνη αφής 14,5 ιντσών η οποία θα αποτελεί επίκεντρο του νέου προηγμένου συστήματος πολυμέσων.

Το νέο G80 μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το GV80 πράγμα που σημαίνει πως πιθανότατα τα δύο αυτοκίνητα θα έχουν και αντίστοιχες μηχανολογικές λύσεις μεταξύ των οποίων ο τετρακύλινδρος κινητήρας 2.5 λίτρων και ο μεγαλύτερος V6 των 3.5 λίτρων. Αναμένουμε λοιπόν την επίσημη παρουσίαση του νέου G80 ώστε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία που θα συνοδεύει το νέο μεγάλο μοντέλο της Genesis.

Advertisement

 

 

Advertisement