Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη για τη Fabia Combi

Ελλάδα 1:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για τη Fabia Combi

ΝΕΑ

Αποκάλυψη για τη Fabia Combi

ΝΕΑ

Η Skoda δεν άργησε να αντιδράσει στη διαρροή των φωτογραφιών του μικρού της station wagon και σχεδόν αμέσως έκανε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η παγκόσμια πρώτη της Fabia Combi γίνεται στην έκθεση του Παρισιού μαζί με το hatch μοντέλο και το λανσάρισμά της στην Ευρώπη θα ακολουθήσει στις αρχές του νέου έτους. Θα ακολουθήσει και έκδοση με μέση κατανάλωση 3,1 lt/100 km και ρύπους 82 g/km.

Στην τρίτη γενιά της, η πλέον οικογενειακή μορφή της Fabia μεγάλωσε σε πρακτικότητα και χώρους: η καμπίνα των επιβατών είναι κατά 8 mm μακρύτερη και κατά 21 mm φαρδύτερη. Την ίδια στιγμή ο όγκος του πορτμπαγκάζ αυξήθηκε κατά 25 lt, στα 530 lt. Στον προαιρετικό εξοπλισμό ο χώρος των αποσκευών χωρίζεται σε δύο μέρη, με αφαιρούμενο πάτο. Υπάρχουν περισσότερες θήκες για μικροαντικείμενα (όπως μπουκάλια). Η τεχνολογία MirrorLink επιτρέπει το χειρισμό εφαρμογών από τα smartphones μέσω της οθόνης αφής.

Advertisement
Advertisement

Οι επιλογές όσον αφορά τους κινητήρες είναι 6: τρεις με σύνολα TSI και άλλες τόσες με TDI. Όλοι οι κινητήρες πληρούν τις προδιαγραφές Euro 6 και έρχονται με start/stop και ανάκτηση ενέργειας κατά το φρενάρισμα. Η ισχύς των βενζινοκινητήρων κυμαίνεται από 75 έως 110 PS και των 3κύλινδρων diesel από 75 έως 105 PS. Η κίνηση μεταδίδεται μέσω μηχανικών ή DSG κιβωτίων.