Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Έρχεται το Kuga με 1.5 EcoBoost!

Ελλάδα 14:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Έρχεται το Kuga με 1.5 EcoBoost!

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Έρχεται το Kuga με 1.5 EcoBoost!

ΝΕΑ

Νέα δεδομένα στην κατηγορία των compact SUV δημιουργεί η απόφαση της Ford να εφοδιάζει το Kuga με κινητήρες βενζίνης και diesel, χωρητικότητας 1.500 cc. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του NewsAuto.gr, το μήκους 4,52 m. όχημα ελεύθερου χρόνου θα αποκτήσει εκδόσεις με τον 1.5 EcoBoost και τον 1.5 TDCi, κινητήρες που γνωρίζουμε από το νέο Focus.

Advertisement
Advertisement

Η κίνηση αυτή θα δώσει νέα ώθηση στο Kuga, ένα ικανό SUV, το οποίο όμως υστερούσε έναντι του ανταγωνισμού στον τομέα των κινητήρων χαμηλού κυβισμού. Τώρα θα γίνει πιο δημοφιλές, αντιπαραθέτοντας εκδόσεις απέναντι σε μοντέλα όπως το Volkswagen Tiguan και το Honda CR-V.

Στα… αυτιά μας έφθασε ένα ακόμη σημαντικό νέο. Η Ford σχεδιάζει να τοποθετήσει κάτω από το καπό τόσο του Focus όσο και του Mondeo τον 3κύλινδρο 1.000άρη EcoBoost, με τους 170 ίππους. Τον κινητήρα αυτόν τον παρουσίασε πριν λίγους μήνες στη Γενεύη για το αγωνιστικό Fiesta R2. Θα πρόκειται για τον ισχυρότερο κινητήρα παραγωγής με κυβισμό 1.000 cc, που θα επιτρέψει στη Ford να διατηρήσει την απόσταση από τους ανταγωνιστές της στον τομέα εξέλιξης των 3κύλινδρων μοτέρ.