Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο: Του έκλεψαν τα ζαντολάστιχα από την Lamborghini (video)

Ελλάδα 14:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο: Του έκλεψαν τα ζαντολάστιχα από την Lamborghini (video)

ΝΕΑ

Απίστευτο: Του έκλεψαν τα ζαντολάστιχα από την Lamborghini (video)

ΝΕΑ

Ολοένα και περισσότερα τα κρούσματα κλοπής ελαστικών, ζαντών ακόμα και των φρένων από ακριβά, πολυτελή αυτοκίνητα…

Advertisement
Advertisement

Η… μόδα ήρθε από την Ιταλία. Η μάλλον ξεκίνησε, από την γειτονική χώρα και εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη.

Ετσι, απλά και σε απίστευτους χρόνους, σηκώνουν τα υπεραυτοκίνητα, ξεμοντάρουν τους τροχούς και στη συνέχεια τα βάζουν -στη συγκεκριμένη περίπτωση την Lamborghini- σε τάκους.

Η ιδιαίτερα ακριβή… λεία τους πωλείται εύκολα στη μαύρη αγορά, αφού αυθεντικά ζαντολάστιχα και ακόμα περισσότερο και φρένα, κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Δείτε εδώ ακόμα ένα περιστατικό:

@newsauto.gr Του εκλεψαν σε χρονο ρεκορ τα ζαντολάστιχα αξιας + 20.000 ευρώ #newsautogr #car #newsauto #lamborghini #huracan #lamborghinihuracan ♬ πρωτότυπος ήχος – newsautogr


Και στην Ελλάδα
Με το παραπάνω video από το Tik Tok του newsauto, θυμηθήκαμε το περιστατικό που κατέγραψε το newsauto στην Γλυφάδα, όταν κλέφτες άρπαξαν από μία κόκκινη Lamborghini Huracan Spyder τους τροχούς αλλά και τα δισκόφρενα μαζί με τις δαγκάνες.

Advertisement

Ο Λιβανέζος ιδιοκτήτης του supercar βρέθηκε το πρωί έκπληκτος μπροστά στο θέαμα της Lamborghini του να βρίσκεται στηριγμένη πάνω σε τούβλα και να λείπουν τα ιδιαίτερα ακριβά εξαρτήματά της.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις η ζημιά άγγιζε τις 40.000 ευρώ, με τον ιδιοκτήτη να δηλώνει έκπληκτος για το θράσος των κλεφτών, λέγοντας ότι “αυτό που έγινε στο αυτοκίνητό μου δεν συμβαίνει ούτε στο Ιράκ”.

Advertisement

Ο ιδιοκτήτης της Huracan είναι ο Λιβανέζος Adnan Yassine, ο οποίος κατέχει μεταξύ άλλων το κανάλι Arabica TV στη Μέση Ανατολή και είναι και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Βourj FC στον Λίβανο.

Η κόκκινη Lamborghini ήταν παρκαρισμένη έξω από το σπίτι του, και η κλοπή έγινε χωρίς να αντιληφθεί απολύτως τίποτα. Όσο για την ζημιά, όπως λέει ο ίδιος, η ασφάλεια του καλύπτει το 1/3 των συνολικά 40.000 ευρώ.

Advertisement

ΑΚΟΜΑ:
Video: Δείτε πώς πήγαν να κλέψουν φορτηγό εν κινήσει
Άρειος Πάγος: Η κλοπή οχήματος δεν αποζημιώνεται αν δεν δηλωθεί άμεσα
Κλοπές: 10 συμβουλές για την προστασία του αυτοκινήτου σας