Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aπίστευτο πιστολίδι για έναν ασήμαντο καυγά του δρόμου (+video)

Ελλάδα 1:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aπίστευτο πιστολίδι για έναν ασήμαντο καυγά του δρόμου (+video)

ΝΕΑ

Aπίστευτο πιστολίδι για έναν ασήμαντο καυγά του δρόμου (+video)

ΝΕΑ

Ο κόσμος πραγματικά έχει τρελαθεί και ο συγκεκριμένος οδηγός αποδεικνύει ότι δεν ξέρεις από που να φυλάγεσαι πια στους δρόμους.

Advertisement
Advertisement

Πολλά μπορούν να συμβούν από το πουθενά σε έναν απλό καυγά που συμβαίνει στον δρόμο, όμως ο συγκεκριμένος οδηγός ξεπέρασε κάθε όριο.

Το περιστατικό έγινε πέρσι τον Ιούνιο στην Φλόριδα, και καταγράφηκε από την κάμερα του αυτοκινήτου του 30χρονου οδηγού με το όνομα Eric Poppper.

O Popper οδηγεί το αυτοκίνητό του, ένα Toyota Vewnza Hybrid στον αυτοκινητόδρομο I-95 νότια του Μαϊάμι.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει από τις ανακρίσεις, ο Popper μπαίνει στην αριστερή λωρίδα και εμποδίζει ένα Τoyota Camry. O οδηγός του Camry κορνάρει στον Popper ο οποίος του απαντά σε άπταιστα “γαλλικά”.

Μάλιστα δεν μένει σε αυτό και φρενάρει απότομα ώστε να τρομάξει τον οδηγό του Camry, ο οποίος αντιδρά σε όλη αυτή την κατάσταση με χειρονομίες.

Advertisement

Την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά ο Popper σκύβει προς το ντουλαπάκι και παίρνει το όπλο του. Το Camry προσπαθεί πλέον να τον περάσει από δεξιά, όμως ο Popper τα έχει πάρει εντελώς στο κρανίο, και αρχίζει να πυροβολεί δίχως αύριο και χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Από τους πυροβολισμούς έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου του, ενώ όπως δήλωσε αργότερα στην αστυνομία, νόμιζε ότι είχε δεχτεί πρώτος πυροβολισμούς και ήταν σε… νόμιμη άμυνα.

Advertisement

Αυτό που προέκυψε από τις έρευνες ήταν ότι ο άλλος οδηγός πέταξε ένα μπουκάλι στο αυτοκίνητο του Popper, ο οποίος ήταν τόσο ξαναμμένος που το πέρασε για πυροβολισμό.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι την αστυνομία την κάλεσε ο ίδιος ο Popper λέγοντας ότι είχε δεχτεί πυροβολισμούς. Όμως αποκαλύφθηκε η όλη αλήθεια, και τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 15 ετών.

Advertisement

Όπως και να έχει, και μιας και τα πράγματα αγριεύουν όχι μόνο στο Μαϊάμι, αλλά και στα δικά μας μέρη, καλό θα ήταν να αποφεύγουμε τέτοιου είδους κακές πρακτικές στους δρόμους, γιατί κανείς δεν ξέρει πως θα καταλήξει ένας μικρο-καυγάς στους δρόμους.

Οι εποχές που όλα τελείωναν με την πατροπαράδοτη ελληνοπρεπή “ανοιχτή παλάμη” έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, και η εξέλιξη μιας τέτοιας ιστορίας μπορεί να μην έχει αίσιο τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο πιο αστείος καυγάς στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού (+video)
Σοκαριστικό ατύχημα: Ποιος λέει ότι τα Lada δεν είναι ασφαλή; (+video)

Ατύχημα με Ferrari: Στην Τροχαία το υλικό από τις κάμερες