Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο! Φορτηγό κρεμόταν επί ώρες στο κενό (+video)

Ελλάδα 17:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο! Φορτηγό κρεμόταν επί ώρες στο κενό (+video)

ΝΕΑ

Απίστευτο! Φορτηγό κρεμόταν επί ώρες στο κενό (+video)

ΝΕΑ

Άγιο είχε η οδηγός του φορτηγού που βρέθηκε να κρέμεται στο κενό περιμένοντας να την διασώσουν.

Advertisement
Advertisement

Μια οδηγός νταλίκας γλίτωσε οριακά το μοιραίο μετά από μια οδυνηρή σύγκρουση που άφησε το όχημά της να κρέμεται από την άκρη μιας γέφυρας στο Κεντάκι.

Αν και η οδηγός διασώθηκε, τα επακόλουθα του ατυχήματος αναφέρουν μία εξαιρετικά δυσάρεστη εικόνα, με αρκετά άτομα να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση και η γέφυρα να παραμένει κλειστή για αρκετές ώρες.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε την Παρασκευή στη γέφυρα George Rogers Clark Memorial Bridge, η οποία διασχίζει τον ποταμό Οχάιο προς την Ιντιάνα, όπως μετέδωσε συνεργάτης του ABC στο Λούισβιλ του Κίεβο.

Advertisement
Advertisement

Οι λεπτομέρειες γύρω από το δυστύχημα παραμένουν ασαφείς, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εμπλέκονται άλλα τρία οχήματα, με αποκορύφωμα το φορτηγό να ακροβατεί επικίνδυνα πάνω από την άκρη της γέφυρας.

Η σκηνή προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση των σωστικών συνεργείων, με περίπου 30 πυροσβέστες, μαζί με ιατρικό προσωπικό και προσωπικό της αστυνομίας, να σπεύδουν στο σημείο.

Σύμφωνα με αναφορές, η πυροσβεστική υπηρεσία οργάνωσε μια τολμηρή επιχείρηση διάσωσης που ονομάστηκε “pickoff”, χρησιμοποιώντας ένα φορτηγό με σκάλα για να κατεβάσει έναν πυροσβέστη στην καμπίνα.

Advertisement

Μέχρι το μεσημέρι τοπική ώρα, ο οδηγός είχε ανασυρθεί επιτυχώς, αν και το φορτηγό παρέμενε κρεμασμένο από την πλευρά της γέφυρας.

Ενώ ο οδηγός του φορτηγούν μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για αξιολόγηση και φαίνεται να είναι σε σταθερή κατάσταση, οι επιβάτες των άλλων οχημάτων είχαν λιγότερο ευτυχή κατάληξη, με δύο άτομα να έχουν υποστεί σοβαρά τραύματα.

Advertisement