Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Σώζει το αυτοκίνητό του από 4 ληστές

Ελλάδα 11:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Σώζει το αυτοκίνητό του από 4 ληστές

ΝΕΑ

Video: Σώζει το αυτοκίνητό του από 4 ληστές

ΝΕΑ

Τέσσερις ληστές τα έβαλαν με έναν οδηγό για να του κλέψουν το αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Οι ληστείες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που απασχολεί διαρκώς τις αρχές. Όποιος έχει βιώσει κάτι ανάλογο γνωρίζει το πόσο επώδυνο και άδικο είναι να χάνεις την περιουσία σου, πόσο μάλλον όταν συμβαίνει να είσαι παρόν κατά τη διάρκεια της ληστείας.

Κάτι τέτοιο συνέβη σε έναν Αμερικανό πολίτη στο Connecticut όταν επίδοξοι ληστές επιχείρησαν να κλέψουν το αυτοκίνητό του. Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που δόθηκε στη δημοσιότητα σοκάρει καθώς ο άτυχος ιδιοκτήτης του Infiniti, δέχτηκε επίθεση όχι από έναν αλλά από τέσσερις ληστές.

Στο βίντεο εμφανίζεται αρχικά ένας ληστής να μπαίνει στο αυτοκίνητο με σκοπό να το κλέψει. Ο ιδιοκτήτης αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και σπεύδει να βγάλει έξω από το αυτοκίνητο τον ληστή. Αμέσως εμφανίζεται ένας δεύτερος ληστής που επεμβαίνει χτυπώντας τον ιδιοκτήτη ο οποίος προσπαθούσε να ακινητοποιήσει τον πρώτο ληστή.

Advertisement
Advertisement

Δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίζονται ακόμα δύο άτομα που προσπαθούν να χτυπήσουν το θύμα και να κλέψουν το αυτοκίνητο. Και πάνω που όλα έδειχναν ότι οι ληστές θα κατάφερναν να πετύχουν το στόχο τους, εμφανίζεται μια γειτόνισσα η οποία αρχίζει να φωνάζει δυνατά ότι καλεί την αστυνομία. Αμέσως οι τέσσερις ληστές το βάζουν στα πόδια, επιβιβάζονται σε μια μαύρη Mercedes-Benz και εξαφανίζονται.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου με τη μάχη που έδωσε έσωσε το αυτοκίνητό του, ωστόσο δεν απέφυγε τον τραυματισμό και επισκέφτηκε το νοσοκομείο. Δείτε το βίντεο της επίθεσης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Leclerc: Θύμα ληστείας στην Ιταλία!
Πήγαν για κλοπή αλλά τα βρήκαν «μπαστούνια» (+video)
Ελλάδα: Τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα για κλοπή

Advertisement