Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απέκτησε αντίπαλο δέος η Tesla;

Ελλάδα 9:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απέκτησε αντίπαλο δέος η Tesla;

ΝΕΑ

Απέκτησε αντίπαλο δέος η Tesla;

ΝΕΑ

Μία να εταιρεία κατασκευής πολυτελών ηλεκτρικών οχημάτων κάνει την εμφάνισή της και προαναγγέλλει το μοντέλο με το οποίο θα… «ανοίξει πόλεμο» με την Tesla!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Το όνομά της είναι Faraday Future, εδρεύει κι αυτή στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και έχει ήδη έτοιμο το πρώτο της μοντέλο! Αυτό θα παρουσιαστεί επίσημα στην CES 2016 (Consumer Electronics Show) που θα διεξαχθεί στις 6 με 9 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας!

Ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί το όνομά του και προς το παρόν η αμερικανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα μόνο τρεις teaser εικόνες που η αλήθεια είναι πως δεν λένε και πολλά. Μας ανοίγουν όμως την όρεξη, ειδικά δεδομένου του δυναμικού που έχει αποκτήσει η Faraday Future.

Advertisement
Advertisement

faradayfuture-teaser-a640

Η εν λόγω εταιρεία έχει στρατολογήσει πολλά αξιόλογα πρόσωπα από την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, με τον Richard Kim που είχε σχεδιάσει τα i3 και i8 της BMW να είναι ένας από αυτούς!

Περισσότερα τις επόμενες ημέρες, όταν και η Faraday Future θα γνωστοποιήσει περισσότερα σχετικά με τα βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα πλάνα της!