Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απαγορεύτηκε το παρκάρισμα στην Kim Kardashian!

Ελλάδα 15:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απαγορεύτηκε το παρκάρισμα στην Kim Kardashian!

ΝΕΑ

Απαγορεύτηκε το παρκάρισμα στην Kim Kardashian!

ΝΕΑ

Καθώς οι αδελφές Kardashian αναζητούν πάντα χώρο στάθμευσης στο Λος Άντζελες, ακριβώς μπροστά από τα μαγαζιά στα οποία πηγαίνουν για ψώνια και για βόλτα, κάποιος σκέφτηκε να τους αλλάξει αυτή τη νοοτροπία…

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Έτσι, ο Plastic Jesus, διάσημος καλλιτέχνης του δρόμου, αποφάσισε να βάλει πινακίδες όπου αναγράφουν: «ΟΧΙ πάρκινγκ για την Kardashian ανά πάσα στιγμή»!

Πριν λίγες μέρες λοιπόν τοποθετήθηκαν 7 τέτοιες πινακίδες στην περιοχή, κοντά στο εστιατόριο Ivy, στο Urban Outfitters στη λεωφόρο Μέλροουζ, έξω από το εστιατόριο Cecconi, το οποίο βρίσκεται στο Δυτικό Χόλυγουντ και μπροστά από τη μπουτίκ Dash –επίσης στη λεωφόρο Μέλροουζ-, αλυσίδα καταστημάτων που ιδρύθηκε από τις αδελφές, Kourtney, Kim και Khloe το 2006.

Advertisement
Advertisement

Γιατί το έκανε όλο αυτό; Υποστηρίζει ότι το έκανε ως μια διαμαρτυρία για την εμμονή που υπάρχει με τις Kardashians και για την κάθε είδους κίνηση που κάνουν. «Οι εξορμήσεις τους για γεύμα και κάθε φορά που πάνε για ψώνια αποτελούν γεγονότα των μέσων ενημέρωσης. Αυτό γιατί μπορεί να είναι συναρπαστικό για κάποιον που ασχολείται με την άντληση φυσικού αερίου;», είπε ο Plastic Jesus στο laweekly.com.

Επίσης, πρόσθεσε: «Υπάρχει κάτι λάθος με τις προτεραιότητές μας – ειδικά στο βαθμό που ασχολούνται όλοι με το τι κάνει η οικογένεια Kardashian. Οι άνθρωποι δεν βλέπουν το πραγματικό περιεχόμενο των ειδήσεων».

Advertisement

Τα κομμάτια που χρησιμοποίησε για τα σήματα έχουν βάση το αλουμίνιο και είναι κατάλληλα για σήματα του δρόμου. Παράχθηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Jesus από μια εταιρεία που επιμελείται πραγματικά τη δημοτική σήμανση.

Advertisement

Δεν ήταν σίγουρος για το πόσο καιρό θα παραμείνουν οι ταμπέλες. Και όντως δεν έμειναν πολύ, καθώς τις απέσυραν μέσα σε κάποιες ώρες, πρόλαβαν όμως οι φωτογραφίες να κάνουν το γύρω του διαδικτύου.