Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αντίστροφη μέτρηση για την Alpine!

Ελλάδα 4:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αντίστροφη μέτρηση για την Alpine!

ΝΕΑ

Αντίστροφη μέτρηση για την Alpine!

ΝΕΑ

Μπορεί να περιμένουμε καιρό να δούμε την αναβίωση της θρυλικής Renault Alpine αλλά η αναμονή τελειώνει σε μερικά 24ωρα καθώς το προσεχές Σάββατο, 13 Ιουνίου, έχουμε… αποκαλυπτήρια!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Για να γιορτάσει λοιπόν τις έξι δεκαετίες του θρυλικού μοντέλου, η γαλλική εταιρεία προαναγγέλλει μία «όμορφη έκπληξη» στο περιθώριο του φετινού, 24ωρο αγώνα του Μαν! Όλα δείχνουν πως θα έχουμε να κάνουμε με παρουσίαση/αποκαλυπτήρια ενός μοντέλου που όμως θα διαφέρει πολύ από το προηγούμενο Alpine Concept που είδαμε προ τριετίας (κεντρική φωτογραφία). Άλλωστε η τότε συμμαχία της Renault με την Caterham κατέληξε στα… βράχια.

Δεν έχουν διαρρεύσει εικόνες του νέου δημιουργήματος της σχεδιαστικής ομάδας του Laurens van den Acker, που αναμένεται να είναι λιγότερο… δραματικό σε εμφάνιση. Ένα πιο ρεαλιστικό σε εικόνα μοντέλο, με ιπποδύναμη γύρω στα 300 άλογα, έτοιμο να διεκδικήσει πωλήσεις που τώρα κάνει η Porsche 911.

Advertisement
Advertisement

Άλλωστε αυτός είναι ο στόχος που έχουν θέσει δημοσίως οι Γάλλοι. Υπομονή μέχρι το Σάββατο λοιπόν. Το χρονόμετρο μετράει αντίστροφα!

alpine-countdown640