Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση «Boat & Fishing Show»

Ελλάδα 12:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση «Boat & Fishing Show»

ΝΕΑ

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση «Boat & Fishing Show»

ΝΕΑ

Τέσσερις ημέρες θαλάσσιας πανδαισίας θα ζήσουν οι φίλοι του υγρού στοιχείου και θα μπορούν θαυμάσουν από κοντά σκάφη, είδη για το ψάρεμα, τα σπορ και ό,τι έχει να κάνει με τον θαλάσσιο τουρισμό…

Advertisement
Advertisement

Το κοινό που ασχολείται με τη θάλασσα στην Ελλάδα είναι πολύ μεγάλο και αυτό έχει να κάνει, με το σκάφος, τα σπορ, το ψάρεμα κ.ά. Για όλα τα παραπάνω διεξάγεται δύο φορές το χρόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η έκθεση «Boat & Fishing Show», όπου οι λάτρεις ου υγρού στοιχείου μπορούν να βρούνε σχεδόν τα πάντα.

Η εν λόγω έκθεση θα διεξαχθεί στην Αθήνα έως τις 10 Μαρτίου και θα φιλοξενηθεί στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. Μαζί με την «Boat & Fishing Show» πραγματοποιείται ταυτόχρονα και η Sea & Tourism Expo καλύπτοντας σχεδόν όλους τους κλάδους της θαλάσσιας δραστηριότητας.

Στην έκθεση θα πραγματοποιηθούν πολλές νέες πρεμιέρες σκαφών, θα διεξαχθούν σεμινάρια ενώ όπως ισχύει με αρκετές εκθέσεις δεν θα λείπουν και οι προσφορές σε εξοπλισμούς και δραστηριότητες.

Για ιδιώτες και επαγγελματίες

Advertisement
Advertisement

Μεγάλος χορηγός είναι η Yamaha η οποία θα έχει και αυτή τo δικό της «περίπτερο». Φέτος και σύμφωνα με τους διοργανωτές, η συμμετοχή εκθετών έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, καθώς αρκετά ελληνικά ναυπηγεία και εισαγωγείς προγραμματίζουν την παρουσίαση νέων μοντέλων σκαφών, στις δημοφιλέστερες κατηγορίες, όπως φουσκωτά σκάφη, ταχύπλοα πολυεστερικά, βάρκες για ψάρεμα καθώς και μεγάλα καμπινάτα για ναυτικό τουρισμό.

Οι επαγγελματίες του θαλάσσιου τουρισμού (rent a boat) θα μπορούν να βρουν ετοιμοπαράδοτα σκάφη και να ξεκινήσουν ή να εμπλουτίσουν τη γκάμα σκαφών που διαθέτουν προς εκμίσθωση. Επίσης οι ιδιοκτήτες σκαφών θα μπορούν να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα από τα σημαντικότερα ναυπηγεία, αλλά και να εξοπλιστούν για το καλοκαίρι με την μεγαλύτερη γκάμα ναυτιλιακών και ηλεκτρονικών.

Πού είναι και πως θα πάω το MEC ;

Την τιμητική τους θα έχουν όσοι ασχολούνται ή θέλουν να το κάνουν με καγιάκ ή sup, ενώ οι φίλοι της κατάδυσης θα γνωρίσουν τις νέες μορφές καταδυτικού τουρισμού.

Να σημειώσουμε πως το MEC Παιανίας βρίσκεται επί της Λεωφόρου Λαυρίου, κοντά στο Σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας (θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά επισκεπτών) και την Αττική οδό (έξοδος 17 – Κάντζα).

Το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 6 ευρώ.

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας
Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024 | 15:00 – 21.00
Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 | 15:00 – 21.00
Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 | 10:00 – 21.00
Κυριακή10 Μαρτίου 2024 | 10:00 – 20.00