Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανοιχτά και πάλι τα μουσεία της Ferrari

Ελλάδα 0:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανοιχτά και πάλι τα μουσεία της Ferrari

ΝΕΑ

Ανοιχτά και πάλι τα μουσεία της Ferrari

ΝΕΑ

Τα δύο μουσεία της Ferrari, στο Maranello και στη Modena αντίστοιχα, άνοιξαν και πάλι τις πύλες τους για να υποδεχτούν τους επισκέπτες, τηρώντας απαρέγκλιτα τους όρους που επιβάλλει η προστασία της δημόσιας υγείας.

Advertisement
Advertisement

Τα μουσεία της Ferrari άνοιξαν στις 18 Μαΐου τις πόρτες τους στο κοινό, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ιταλικής κυβέρνησης. Το κλείσιμό τους που προηγήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου, έγινε σύμφωνα με τις οδηγίες έκτακτης ανάγκης της Περιφέρειας για το Μουσείο της Ferrari στο Maranello και το Museo Enzo Ferrari στη Μόντενα. Με μια σειρά νέων μέτρων για την προστασία της υγείας των επισκεπτών αλλά και των εργαζόμενων, η πλήρης εμπειρία των εκθέσεων “Ferrari at 24 Heures du Mans”, “Hypercars” και “Grand Tour” είναι και πάλι διαθέσιμη για το κοινό.

Advertisement
Advertisement

Στις εισόδους τους, όλοι οι επισκέπτες σκανάρονται με θερμόμετρο και εάν η θερμοκρασία του σώματός τους είναι «εκτός της κανονικής ζώνης», θα πρέπει να αναπρογραμματίσουν την επίσκεψή τους. Η μάσκα είναι υποχρεωτική για όλους, εκτός των παιδιών που είναι μικρότερα των 6 ετών και προσφέρεται δωρεάν από το Μουσείο στην είσοδο. Στο πάτωμα, υπάρχουν οριζόντιες σημάνσεις για να υποστηρίζονται οι κανόνες κοινωνικής απόστασης. Η Ferrari κάνει επίσης μια επιπλέον χειρονομία ευγνωμοσύνης στο ιατρικό προσωπικό της πρώτης γραμμής, προσφέροντας στους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης δωρεάν πρόσβαση και στα δύο Μουσεία για το υπόλοιπο του 2020, ενώ ταυτόχρονα τα μέλη της οικογένειάς τους θα έχουν εκπτώσεις για την ίδια περίοδο.