Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναβαθμισμένη McLaren 650S Spider

Ελλάδα 0:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβαθμισμένη McLaren 650S Spider

ΝΕΑ

Αναβαθμισμένη McLaren 650S Spider

ΝΕΑ

Με τη νέα McLaren 720S στο προσκήνιο, κερδίζοντας μάλιστα πολλούς αγώνες dragster και έχοντας μετατραπεί σε πειραματόζωο αναβάθμισης από πολλούς βελτιωτικούς οίκους, μερικές φορές είναι εύκολο να ξεχάσουμε ότι ο προκάτοχός της, η 650S, εξακολουθεί να είναι ένα καθόλα αποτελεσματικό supercar.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Λοιπόν, ναι ήρθε και η δική της ώρα έστω και καθυστερημένα να υποστεί τις περιποιήσεις των ειδικών. Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες, είναι πολύ εύκολο να εντοπίσετε τις όποιες αναβαθμίσεις. Η 650S είναι εφοδιασμένη με μπροστινό άκρο από ανθρακονήματα, μαρσπιέ και διαχύτη, ενώ το spoiler και το μπροστινό καπό θυμίζει κάτι από την εξωτική McLaren P1. Υπογραμμίζοντας τις αναβαθμίσεις δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις κατακόκκινες δαγκάνες των φρένων. Οι τεράστιες ζάντες αλουμινίου ανήκουν στη Vossen με διάσταση 20 ιντσών εμπρός και 21 ιντσών πίσω, πρόκειται για ένα σφυρήλατο σετ σε μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα, το οποίο ταιριάζει τέλεια με άλλα μαύρα γυαλιστερά εξωτερικά μέρη του αυτοκινήτου δημιουργώντας αντίθεση με το εξωτερικό λευκό χρώμα.

Mclaren-650s-spider-race-south-africa-tuning-tsiro-530

Advertisement
Advertisement

Η νοτιοαφρικανική εταιρεία αναβάθμισης φαίνεται να έχει τελειώσει όλες τις εργασίες εδώ, καθώς δεν έχουν γίνει αναβαθμίσεις στο εσωτερικό ή στον κινητήρα σε αυτή τη 650S Spider. Όμως, με τον V8 3,8 λίτρων twin-turbo να παράγει 650 ίππους και ροπή 678 Nm, δεν χρειάζεσαι περισσότερη δύναμη. Το 0-100 km/h διαρκεί 3,0 sec, ενώ η τελική ταχύτητα προσεγγίζει τα 329 km/h. Καθόλου άσχημα δηλαδή…

Mclaren-650s-spider-race-south-africa-tuning-tsiro-640