Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναβάθμιση για το Tesla Model S (VIDEO)

Ελλάδα 16:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αναβάθμιση για το Tesla Model S (VIDEO)

ΝΕΑ

Αναβάθμιση για το Tesla Model S (VIDEO)

ΝΕΑ

Με το νέο λογισμικό της Tesla που έχει βελτιώσεις στα προγράμματα οδήγησης, το Model S καταφέρνει τα 100 χλμ./ώρα από στάση, μόλις σε 2,3 δευτερόλεπτα.

Advertisement
Advertisement

Το Tesla Model S Performance είναι τώρα πιο γρήγορο από ποτέ με την ηλεκτρική αυτοκινητοβιομηχανία να αναθεωρεί τον επίσημο χρόνο 0-100 χλμ./ώρα σε 2,3 δευτερόλεπτα (από 2,5 που ήταν μέχρι τώρα). Ο λόγος της βελτίωσης του χρόνου, βρίσκεται στην αναβαθμισμένη λειτουργία του προγράμματος οδήγησης Ludicrous+, που επιτρέπει περισσότερη ισχύ να φτάνει στους τροχούς, για περισσότερο χρόνο, με σημαντική αύξηση του ορίου της θερμοκρασίας.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, στις αναβαθμίσεις περιλαμβάνονται και άλλες βελτιώσεις, όπως αυτή στο launch control που πλέον ενεργοποιείται πιο εύκολα και δίνει μεγαλύτερα περιθώρια αντίδρασης στον οδηγό, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει και τις αλλεπάλληλες επαναλήψεις επιταχύνσεων. Επιλέγοντας το launch control, η εμπρός ανάρτηση στο Model S χαμηλώνει σημαντικά, δίνοντας πιο δυναμική εικόνα στο αυτοκίνητο αλλά επιτρέποντας και την καλύτερη εκμετάλλευση της ισχύος κατά την επιτάχυνση. Το video- παρουσίαση των αναβαθμίσεων που ακολουθεί, είναι αρκετά διαφωτιστικό και ενδιαφέρον.