Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναβάθμιση για την εφαρμογή Skoda Connect

Ελλάδα 0:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβάθμιση για την εφαρμογή Skoda Connect

ΝΕΑ

Αναβάθμιση για την εφαρμογή Skoda Connect

ΝΕΑ

Η Skoda ανανέωσε την εφαρμογή Skoda Connect. Για να γίνει αυτό, πραγματοποίησε μια εις βάθος ανάλυση δεδομένων εμπειρίας πελατών αξιοποιώντας αυτές τις πληροφορίες.

Advertisement
Advertisement

 

Το Skoda Connect για smartphones, καθώς και η έκδοση smartwatch που πρόκειται να ακολουθήσει σύντομα, θα είναι πλέον πιο εύκολη στην πλοήγηση και φιλικότερη προς το χρήστη, μειώνοντας σημαντικά τους χρόνους απόκρισης και προσθέτοντας νέες επιλογές εξατομίκευσης. Η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει επίσης ένα σχέδιο νέας εμφάνισης και πρόσβαση σε εφαρμογές νέων δεδομένων στο αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Η αναθεωρημένη εφαρμογή Skoda Connect για τηλέφωνα Android και iOS διατίθεται δωρεάν στα σχετικά καταστήματα εφαρμογών, με αντίστοιχες ενημερώσεις για διάφορες μορφές smartwatch (watchOS, Tizen OS, Wear OS) που θα ακολουθήσουν σύντομα. Σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση, προσφέρει στους χρήστες πολλά πλεονεκτήματα: Η εφαρμογή έλαβε μια νέα αρχιτεκτονική και δομή δεδομένων, καθιστώντας την ακόμα πιο εύκολη και πιο διαισθητική στη χρήση. Ο νέος, σπονδυλωτός σχεδιασμός επιτρέπει επίσης να ανταποκρίνεται πιο ευέλικτα. Ξεκινώντας από διάφορα σημεία εισόδου, ο χρήστης μπορεί να πλοηγηθεί σημαντικά πιο γρήγορα μέσω της εφαρμογής. Μια νέα σχεδίαση διεπαφής για όλα τα ψηφιακά κανάλια θα δημιουργήσει στο μέλλον μια συνεπή εμφάνιση αλλά και αίσθηση.

Η εφαρμογή προσφέρει τώρα στους χρήστες της ευρύτερες επιλογές εξατομίκευσης, οι οποίες ξεπερνούν το γεγονός ότι απευθύνεται στο όνομα χρήστη. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν από τώρα και στο εξής να αλλάζουν την ακολουθία των πληροφοριών, όπως η κατάσταση του οχήματος, τα δεδομένα οδήγησης ή η θέση στάθμευσης για να ταιριάζουν καλύτερα στις προτιμήσεις τους. Τα χρώματα φόντου του περιβάλλοντος εργασίας του χρήστη προσαρμόζονται ώστε να ταιριάζουν με το κάθε όχημα.

Το Trip Planner υπενθυμίζει στον οδηγό να φύγει εγκαίρως για ένα προγραμματισμένο ταξίδι, λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση της κυκλοφορίας, των Online Auxiliary Heater και της απομάκρυνσης του οχήματος έχει τώρα ένα πιο ξεκάθαρο και πιο φιλικό προς το χρήστη σχέδιο. Τα δεδομένα οδήγησης, όπως η απόσταση που καλύπτεται ή η κατανάλωση καυσίμου, είναι ευκολότερο να αναγνωστούν. Η οθόνη εφαρμογής προβάλλει τη θέση του σταθμευμένου αυτοκινήτου διαθέτοντας τώρα ένα βελτιωμένο χάρτη.