Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναβάθμιση εκ των έσω για την Porsche Panamera

Ελλάδα 12:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αναβάθμιση εκ των έσω για την Porsche Panamera

ΝΕΑ

Αναβάθμιση εκ των έσω για την Porsche Panamera

ΝΕΑ

Αφού έχουμε πάρει ήδη μια γεύση από το εξωτερικό πακέτο αναβάθμισης για τη δεύτερη γενιά της Porsche Panamera, μπορούμε τώρα να δούμε τι φαίνεται και στην καμπίνα. Ο εσωτερικός κόσμος είναι πάντα πολύτιμος ειδικά σε τέτοια πολυτελή οχήματα όπως η Panamera…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ο βελτιωτικός οίκος TopCar της Ρωσίας αποκαλεί ήδη την Panamera, Stingray GTR Edition, είναι αυτή η οποία διαθέτει κιτ αμαξώματος από ανθρακονήματα που αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, προσαρμοσμένες εισόδους αέρα, επανασχεδιασμένα φώτα ημέρας, πλευρικά ποδιές και νέο καπό.

Διαθέτει επίσης μια ποικιλία διαφορετικών προσαρμοσμένων τροχών, καθώς και μια πίσω πτέρυγα και διαχύτη που στρογγυλεύουν τις εξωτερικές αλλαγές. Η αναβάθμιση θα σας κοστίσει 24.556 ευρώ καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό, αλλά εδώ μιλάμε για Porsche και δη για Panamera.

Advertisement
Advertisement

Topcar-panamera-new-interior-tsiro-640

Μιλώντας για αυτό, εάν το ασπρόμαυρο θέμα σας αρέσει πολύ, σίγουρα θα δείτε με ενδιαφέρον αυτό που έκανε ο οίκος με το εσωτερικό της Panamera. Αν παρατηρήσετε καλύτερα, θα δείτε ότι η καμπίνα διαθέτει ένα πλούσιο μείγμα υλικών, από διαφορετικά είδη μαύρου και λευκού δέρματος έως και Alcantara, ξύλο και ούτω καθεξής.

Συνδέεται άψογα η συγκεκριμένη απόχρωση με το εξωτερικό του αυτοκινήτου, το οποίο παρουσιάστηκε αρχικά με μια ασπρόμαυρη απόχρωση – πιο συγκεκριμένα από σκούρο άνθρακα αλλά και λευκό. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λέει σωστά και ο σοφός λαός μας…