Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναβάλλεται η παρουσίαση του ηλεκτρικού Hummer (+video)

Ελλάδα 9:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβάλλεται η παρουσίαση του ηλεκτρικού Hummer (+video)

ΝΕΑ

Αναβάλλεται η παρουσίαση του ηλεκτρικού Hummer (+video)

ΝΕΑ

Η General Motors επιβεβαιώνει πως το επόμενο Hummer θα είναι ηλεκτρικό. Μάλιστα το πρώτο μοντέλο θα είναι ένα ελαφρύ ανοιχτό φορτηγό. Είναι έτοιμο αλλά η GM αναβάλλει την πρεμιέρα του.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την αποκάλυψη που έκανε τους πρώτους μήνες του 2020 η GM, τον Μάιο θα κυκλοφορούσε το νέο ηλεκτρικό ανοιχτό φορτηγό Hummer της GMC για πρώτη φορά. Η επιστροφή του Hummer ως ηλεκτρικού μοντέλου είχε ανακοινωθεί επίσημα στο Superbowl (στις 2/2/2020) με ημερομηνία αποκάλυψης στις 20 Μαΐου. Όμως η πανδημία του κοροναϊού διέκοψε την παραγωγή της General Motors και η καθυστέρηση ήταν αναπόφευκτη. Σύμφωνα με τα sites αυτοκινήτου της Αμερικής η πρεμιέρα του νέου Hummer θα γινόταν στις αρχές Ιουνίου αλλά η General Motors ανακοίνωσε ότι η αποκάλυψη θα καθυστερήσει επ ‘αόριστον.

Αυτό είναι το Ελληνικό Hummer που σαρώνει τα σύνορα (Δείτε το video)

Advertisement
Advertisement

«Αν και θέλουμε να δείξουμε το GMC Hummer EV στον κόσμο, θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά για να προγραμματίσουμε ξανά την ημερομηνία αποκάλυψης του» αναφέρει η GMC σε ανακοίνωσή της και προσθέτει: «Εν τω μεταξύ, οι δοκιμές και η εξέλιξή του συνεχίζονται και προσκαλούμε όλους να μείνουν συντονισμένοι για περισσότερα νέα σχετικά με τις ικανότητες κίνησης αυτού του super truck, μέχρι το επίσημο ντεμπούτο του».

Με τρεις ηλεκτροκινητήρες το ηλεκτρικό Hummer των 1.000 ίππων!