Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναβάλλεται η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση»

Ελλάδα 12:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβάλλεται η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση»

ΝΕΑ

Αναβάλλεται η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση»

ΝΕΑ

Για την άνοιξη του 2022 προσανατολίζονται οι διοργανωτές, περίοδο που ελπίζουν όλοι, ότι θα έχει σταθεροποιηθεί και η αγορά λόγω της έλλειψης αυτοκινήτων…

Advertisement
Advertisement

Για τις 23 – 31 Οκτωβρίου ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση» αλλά λόγο ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στον κλάδο, οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να την αναβάλλουν.

Είναι γνωστό πως τους τελευταίου μήνες είναι έντονο το πρόβλημα με τους ημιαγωγούς, γεγονός που έχει οδηγήσει τις εταιρείες σε μείωση της παραγωγής καινούργιων αυτοκινήτων. Από την άλλη η ζήτηση είναι αυξημένη σε παγκόσμιο επίπεδο και όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί ένα τεράστιο πρόβλημα στις παραδόσεις και σε όλες τις χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα.

Αυτή φαίνεται πως είναι και η αιτία που η έκθεση αυτοκινήτου δεν θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto, οι σκέψεις είναι για τον Απρίλιο του 2022, δηλαδή μία περίοδο που όλοι ελπίζουν πως θα υπάρξει και σταθεροποίηση στην αγορά.

Ξεκινάει η Mobility 2021 – Για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Advertisement

Η συγκεκριμένη  έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση» που διεξάγεται υπό την αιγίδα του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων) φιλοξένησε για πρώτη φορά νέα μοντέλα αλλά και τους φίλους των τεσσάρων τροχών το 1983 (ονομαζόταν τότε Σαλόνι Αυτοκινήτου). Το 2000 μετονομάστηκε σε «Αυτοκίνηση» και τελευταία φορά πραγματοποιήθηκε το 2019, καθώς από τότε δεν έχει διεξαχθεί εξαιτίας της πανδημίας.

Mobility 2021 στο Golden Hall

Advertisement


Παντως οι φίλοι του αυτοκινήτου και της «πράσινης» μετακίνησης, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου, στον ασφαλή, προαύλιο χώρο του Golden Hall, την Mobility 2021 (με ελεύθερη είσοδο).

Πρόκειται για μια νεα «μπουτίκ έκθεση» που διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η θεματολογία του συγκεκριμένου event είναι τα  ηλεκτρικά και plug-in αυτοκίνητα, ηλεκτρικά: ποδήλατα, πατίνια σκούτερς, φορτιστές κ.ά.

Ανάλογες «μπουτίκ εκθέσεις»με διαφορετικές θεματολογίες θα γίνουν και το 2022…

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με το αυτοκίνητο γιορτάζουν οι Έλληνες την «Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο»
Το Peugeot e-2008 είναι και εξαιρετικό οικογενειακό
Με δική τους άδεια και πινακίδες κυκλοφορίας τρέιλερ και τροχόσπιτα