Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανάρπαστο το ηλεκτρικό VW ID.3

Ελλάδα 16:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανάρπαστο το ηλεκτρικό VW ID.3

ΝΕΑ

Ανάρπαστο το ηλεκτρικό VW ID.3

ΝΕΑ

Ο Juergen Stackmann, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, αποκάλυψε μερικές ακόμα σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με την έναρξη πωλήσεων του επικείμενου Volkswagen ID.3.

Advertisement
Advertisement

 

Αφού ο Γερμανός κατασκευαστής ξεκίνησε την προ-κράτηση της περιορισμένης έκδοσης 1ST στις 8 Μαΐου, η εταιρεία έλαβε γρήγορα περισσότερες από 15.000 κρατήσεις. Ο Stackmann λέει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι παραγγελίες να φτάσουν τις 30.000 πριν αποκαλύψουν το αυτοκίνητο (χωρίς καμουφλάζ) στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.

Advertisement
Advertisement

Οι πελάτες θα μπορούν να πραγματοποιούν παραγγελίες μετά το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης σε αντιπροσώπους και εδώ είναι ένα άλλο ενδιαφέρον πράγμα. Σύμφωνα με τον Stackmann, οι αντιπρόσωποι έχουν ήδη λάβει παραγγελίες για το ID.3 σημαντικά υψηλότερες από τις προβλεπόμενες. Και φυσικά αναφερόμαστε στη μεσαία έκδοση από πλευράς αυτονομίας και εξοπλισμού του ID.3 η οποία θα προσφέρεται αρχικά, ούτε καν η πιο προσιτή βασική η οποία αναμένεται να ακολουθήσει. Από την άλλη πλευρά, ο Stackmann εμφανίζεται κατηγορηματικός πως η Volkswagen “δεν θα περιμένει αρκετά προτού φέρει και το entry level μοντέλο” Ο στόχος στη Γερμανία είναι να κοστίζει κάτω από 30.000 ευρώ.

Ερωτηθείς για την παραγωγική ικανότητα των 100.000 αυτοκινήτων στο εργοστάσιο Zwickau στη Γερμανία, ο Stackmann δήλωσε ότι αναμένει να πουλήσει κάθε αυτοκίνητο που θα μπορέσει να κατασκευάσει η Volkswagen. Επειδή οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν στα μέσα του 2020, δεν έχουμε καν επιβεβαίωση εάν θα μπορούσαν να επιτευχθούν 100.000 κομμάτια στους 12 μήνες του 2020. Το σίγουρο είναι πως με την παρουσίαση του ID.3, η Volkswagen θα αποκτήσει εμπειρία στις ενημερώσεις λογισμικού, αυτό θα τη βοηθήσει σημαντικά στη συνέχεια.