Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανάρπαστη έχει γίνει η σούπερ Ferrari F12tdf!

Ελλάδα 13:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανάρπαστη έχει γίνει η σούπερ Ferrari F12tdf!

ΝΕΑ

Ανάρπαστη έχει γίνει η σούπερ Ferrari F12tdf!

ΝΕΑ

Δεν έχουν περάσει μερικές εβδομάδες από τότε που ανακοινώθηκε η F12tdf με τον αναβαθμισμένο V12 κινητήρα και οι φήμες λένε πως έχουν ήδη ξεπουλήσει και τα 799 αντίτυπα της!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)
Το μόνο που απομένει είναι να επιβεβαιώσει αυτή την πληροφορία και επίσημα η Ferrari, με τους ιθύνοντες της ιταλικής φίρμας προφανώς να τρίβουν τα χέρια τους με τον ρυθμό που τα αυτοκίνητά τους γίνονται sold out. Εδώ να πούμε πως η F12tdf κοστίζει ανά χώρα και δίχως τους φόρους 310.184€, ενώ στην Ολλανδία (από όπου έρχεται η πληροφορία του sold out, συγκεκριμένα από το telegraaf.nl) η τιμή να διαμορφώνεται στα 465.974€ (βασική, δίχως έξτρα εξοπλισμό!).

Υπενθυμίζεται πως τα αρχικά TDF προέρχονται από το «Tour de France», όχι το διάσημο ποδηλατικό αγώνα, αλλά στον αντίστοιχο αγώνα αντοχής αυτοκινήτων που ήταν δημοφιλής τις δεκαετίες του ’60 και του΄70. Παράλληλα είναι και ένας φόρος τιμής στη 250 GT που κέρδισε το συγκεκριμένο αγώνα 4 συνεχόμενες χρονιές. Περισσότερα για την Ferrari F12tdf των 780 PS μπορείτε να μάθετε στο σχετικό μας άρθρο.