Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναποφάσιστη για SUV η Rolls-Royce

Ελλάδα 17:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναποφάσιστη για SUV η Rolls-Royce

ΝΕΑ

Αναποφάσιστη για SUV η Rolls-Royce

ΝΕΑ

Μπορεί στο αντίπαλο δέος της Bentley να μετρούν αντίστροφα για το λανσάρισμα του πρώτου SUV της, όμως στη Rolls-Royce δεν φαίνεται να βιάζονται.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Έχει καιρό τώρα επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη πως και η βρετανική πολυτελής μάρκα εξετάζει το ενδεχόμενο να… προσβληθεί από τον παγκοσμίως διαδεδομένο ιό των SUV που χτυπάει τη μία αυτοκινητοβιομηχανία μετά την άλλη. Αλλά όπως φαίνεται, ο ορίζοντας ενός τέτοιου ενδεχόμενου είναι μακροπρόθεσμο αλλά και οι προεκτάσεις του, περίπλοκες.

«H ιστορία γύρω από το SUV έχει μεγεθυνθεί χωρίς να υπάρχει λόγος. Είναι κάτι που εξετάζουμε, η ομάδα σχεδιασμού της εταιρείας μας σκέφτεται το όλο project και παρουσιάζει κάποιες ιδέες. Θα πρέπει όμως να είναι το σωστό σχέδιο αυτό που τελικά θα προχωρήσει προς την υλοποίηση, θα πρέπει να είναι μία Rolls-Royce. Ακόμα εξετάζουμε το ενδεχόμενο. Συνήθως αλλάζουμε τα δεδομένα σε ότι κάνουμε, ίσως συμβεί το ίδιο και στη συγκεκριμένη κατηγορία. Ίσως να δημιουργήσουμε κάτι που ο κόσμος να μην θεωρεί απαραίτητα πως είναι SUV», είπε στο Top Gear ο υπεύθυνος επικοινωνίας της πολυτελούς μάρκας, Andrew Boyle.