Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση για το Audi Q7

Ελλάδα 3:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση για το Audi Q7

ΝΕΑ

Ανανέωση για το Audi Q7

ΝΕΑ

Έως το 2008, όταν κυκλοφόρησε το πρωτότυπο Q5, το Audi Q7 ήταν το μοναδικό SUV της Audi, αλλά από τότε η γκάμα έχει αναπτυχθεί για να συμπεριλάβει τα Q2, Q3, E-Tron και το Q8. Θα επεκταθεί περαιτέρω το 2019, όταν οι τέσσερις κύκλοι θα συμπεριλάβουν τα Q4 και το E-Tron Sportback.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Αλλά αρκετά με την εισαγωγή – είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για την ανανέωση του Q7. Φαίνεται ότι οι αλλαγές που θα υποστεί το μεγάλο πολυτελές SUV θα είναι αρκετά εκτεταμένες, καθώς το λευκό πρωτότυπο δεν είναι ντροπαλό να αναδείξει τους νέους προβολείς και τα φώτα ημέρας. Η ελαφρώς αναμορφωμένη μπροστινή μάσκα φαίνεται να είναι λίγο μικρότερη, ενώ οι απολήξεις στο πίσω μέρος έχουν ενσωματωθεί τακτοποιημένα στον αναμορφωμένο προφυλακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Δεν βλέπουμε την καμπίνα του οχήματος, αλλά είναι εύκολο να παρατηρήσετε ότι το ταμπλό παραμένει κρυμμένο κάτω από ένα μεγάλο ύφασμα για να αποκρύψει τις ενημερώσεις στις οποίες έχει προβεί η Audi. Δεν κρατάμε την αναπνοή μας για μια γενική αναθεώρηση, άλλωστε η εγκατάσταση πολλαπλών οθονών του Q8 είναι υπερβολικά δαπανηρή μόνο για ένα facelift. Με άλλα λόγια, το σύστημα ψυχαγωγίας MMI θα μεταφερθεί πιθανόν από το τρέχον Q7. Επιπλέον, τα φυσικά κουμπιά και τα κουμπιά του κλιματιστικού πιθανόν να διατηρηθούν αντί να αντικατασταθούν από οθόνη αφής όπως φαίνεται στο νέο Q8.

Μιλώντας για το Q8, το SUV-coupe θα δώσει πιθανότατα κάποια από τα καλούδια του στο Q7. Περισσότερη τεχνολογία ασφάλειας αλλά και υποβοήθησης οδηγού βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, δεδομένου ότι η μάσκα του πρωτότυπου ενσωματώνει ένα ζευγάρι από μεγάλα ραντάρ που πλαισιώνουν το λογότυπο Audi. Το all-digital Virtual Cockpit είναι πιθανό να πάρει θέση στο ταμπλό με βάση τα τελευταία μοντέλα υψηλών προδιαγραφών όπως τα A8, A7, A6 και το προαναφερθέν Q8. Αναμείνατε το ανανεωμένο Audi Q7 να κάνει το ντεμπούτο του τους επόμενους μήνες, είτε στο Διεθνές Auto Show της Βόρειας Αμερικής στο Ντιτρόιτ, που είχε προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2019 ή τον Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.

Audi-q7-facelift-spy-photo-tsiro-640