Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση για την Mercedes GLC Coupe

Ελλάδα 2:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση για την Mercedes GLC Coupe

ΝΕΑ

Ανανέωση για την Mercedes GLC Coupe

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz GLC Coupe πολύ σύντομα θα δεχθεί ένα εφ’ όλης της ύλης facelift. Αυτό υπονοήθηκε πρόσφατα από ένα σύνολο κατασκοπευτικών φωτογραφιών που έκαναν την εμφάνισή τους, αποκαλύπτοντας την AMG εκδοχή με αρκετά έξυπνο καμουφλάζ.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν ενώ το αυτοκίνητο υποβαλλόταν σε δοκιμή σε ένα τμήμα του Nurburgring. Κοιτάζοντας τις εικόνες, οι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, καθώς και τα φώτα του οχήματος, καλύπτονται από καμουφλάζ ζέβρας. Ακόμη και η μάσκα και το λογότυπο είναι τυλιγμένα σε camo. Εντούτοις, οι πιο προσεκτικοί θα διακρίνουν το χαρακτηριστικό έμβλημα αλλά και τον κάθετο σχεδιασμό της μάσκας στο ρύγχος. Το τελευταίο δείχνει έντονα ότι αυτό που εξετάζουμε στη συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί μοντέλο της AMG.

Τα άλλα στοιχεία που επιβεβαιώνουν την ταυτότητα AMG είναι η πιο σπορ στάση του στο δρόμο, η ενισχυμένη εμπρόσθια αεροτομή, ο πίσω διαχύτης, η αεροτομή ψηλά όπως επίσης και οι τετραπλές απολήξεις στην εξάτμιση. Οι τροχοί που είναι τοποθετημένοι στο όχημα εμφανίζονται επιθετικοί σε σχεδίαση συγκριτικά με όσα είχαμε δει παλαιότερα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι καλυμμένες περιοχές είναι ελάχιστες, αναμένουμε μόνο μικρές ενημερώσεις στο στυλ της GLC Coupe. Ομοίως, αναμένουμε ότι μερικές από τις οπτικές αλλαγές που εμφανίζονται στη GLC Coupe να υιοθετηθούν και στη μεγαλύτερη GLC. Η ανανεωμένη GLC Coupe θα παρουσιαστεί επίσημα το επόμενο έτος.

Advertisement
Advertisement

Mercedes-amg-glc-tsiro-640