Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση για το Fiat 124 Spider (vid)

Ελλάδα 8:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση για το Fiat 124 Spider (vid)

ΝΕΑ

Ανανέωση για το Fiat 124 Spider (vid)

ΝΕΑ

Η Fiat έχει αποκαλύψει το ανανεωμένο 124 Spider που υπόσχεται να προσφέρει την «απόλυτη ιταλική εμπειρία roadster». Ενώ το video της προηγούμενης εβδομάδας υποδηλώνει ότι το αυτοκίνητο επρόκειτο να λάβει σημαντικές αναβαθμίσεις, οι αλλαγές είναι ελάχιστες και φαίνονται πολύ λιγότερο σημαντικές από αυτές που δόθηκαν στο Mazda MX-5 του επόμενου έτους.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ξεκινώντας από το βασικό μοντέλο το ανανεωμένο 124 Spider Classica διαθέτει ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη επτά ιντσών και μια διαθέσιμη απόχρωση Ceramic Gray. Διαθέτει επίσης νέα σχέδια κεντρικών λωρίδων και ένα αναθεωρημένο πακέτο τεχνολογικού εξοπλισμού το οποίο περιλαμβάνει πλέον ένα νέο ηχοσύστημα Sirius XM. Περισσότερες αλλαγές παρατηρούμε στην κορυφαία έκδοση Abarth, όπως είναι η νέα εξάτμιση της Monza, η οποία προσφέρει μάλιστα και νέο ηχόχρωμα. Το αυτοκίνητο έχει επίσης νέα σήματα Abarth στα εμπρός φτερά.

Το 124 Spider Abarth μπορεί να εξοπλιστεί με το νέο πακέτο εμφάνισης Veleno. Αυτό περιλαμβάνει κόκκινες εξωτερικές λεπτομέρειες στον πρόσθιο προφυλακτήρα, όπως επίσης και νέα καλύμματα καθρέφτη. Το πακέτο προσθέτει επίσης φωτισμό στα πεντάλ και λογότυπα Abarth στο πάτωμα. Κάτω από το καπό, ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας 1.4 λίτρων μεταφέρθηκε ανέπαφος και στο ανανεωμένο 124 Spider. Ως εκ τούτου, συνεχίζει να παράγει 160 162 PS) και 250 Nm ροπής στις εκδόσεις Classica και Lusso. Το Abarth χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα, αλλά έχει ρυθμιστεί να αποδίδει 166 PS. Ανεξάρτητα από το μοντέλο που έχει επιλεγεί, ο κινητήρας μπορεί να συνδυαστεί είτε με χειροκίνητο εξατάχυτο είτε με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Advertisement
Advertisement

Fiat-124-spider-2019-tsiro-640

Δεδομένου ότι το 124 Spider του 2019 συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα όπως και ο προκάτοχός του, οι αγοραστές που αναζητούν περισσότερη ισχύ θα πρέπει να επιλέξουν το Mazda MX-5 του 2019 που θα διαθέτει σημαντικά βελτιωμένο τετρακύλινδρο 2.0 λίτρων κινητήρα με ισχύ 183 PS και ροπή 204 Nm.