Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανεωμένο Renault Kadjar 1,3 λίτρων με 160 ίππους

Ελλάδα 11:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανανεωμένο Renault Kadjar 1,3 λίτρων με 160 ίππους

ΝΕΑ

Ανανεωμένο Renault Kadjar 1,3 λίτρων με 160 ίππους

ΝΕΑ

Η Daimler μόλις εγκατέστησε ένα νέο 1,3 λίτρων υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα που εξελίχθηκε μαζί με τη Renault στη Mercedes-Benz A-Class του 2019. Το Kadjar θεωρείται βέβαιο πως θα υιοθετήσει το συγκεκριμένο σύνολο φτάνοντας σε απόδοση μέχρι και τους 160 ίππους, αν και άλλα μοντέλα του ομίλου αποδίδουν έως 100 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Οι κατάσκοποι μας έχουν καταγράψει τις πρώτες εικόνες του Kadjar. Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για το facelift, όχι για κάποιο πρώιμο «μουλάρι». Το καμουφλάζ είναι έντονο τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος, αλλά τι αλλάζει εδώ; Λοιπόν, όπως και όλοι οι άλλοι, η Renault έχει εμμονή με το μέγεθος του λογότυπου. Το Kadjar φοράει το έμβλημα διαμαντιού σαν ένα σήμα τιμής, στη μέση μιας ανασχεδιασμένης μάσκας. Προφανώς, αυτό παίρνει μερικές συμβουλές από τη ναυαρχίδα το Koleos.

Renault-kadjar-facelift-spied-tsiro-530

Advertisement
Advertisement

Το Kadjar θα μπορούσε να έχει πιθανότατα τα J σχήματα στο κάτω μέρος των προβολέων. Θα μπορούσαν λοιπόν να καλύψουν μέχρι και τον προφυλακτήρα; Λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν το έκαναν στο Clio, είναι δύσκολο να το πούμε. Ένας επανασχεδιασμός λαμβάνει χώρα επίσης στην ουρά. Όλοι θέλουν ένα διαχύτη, οπότε η Renault τους τον προσφέρει. Αλλά η εξάτμιση δείχνει ακόμη ντροπαλή αρνείται να δείξει την απόληξη της.

Στο εσωτερικό δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποιες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η Renault. Ωστόσο, δεν μας άρεσε μέχρι τώρα η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούσαν, ειδικά στην επιφάνεια της κεντρικής κονσόλας. Ίσως αυτό να μπορεί να διορθωθεί. Ίσως το infotainment στυλ από το Megane του ταιριάζει γάντι, αλλά υπάρχουν τόσα πράγματα που θα τεθούν υπό κρίση, οπότε υπομονή…