Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανεωμένο, πιο πολυτελές και έξυπνο το νέο Renault Espace

Ελλάδα 0:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανεωμένο, πιο πολυτελές και έξυπνο το νέο Renault Espace

ΝΕΑ

Ανανεωμένο, πιο πολυτελές και έξυπνο το νέο Renault Espace

ΝΕΑ

Η Renault αποκάλυψε το πλήρως ανανεωμένο Espace που θα υποδεχτούμε το 2020 και το οποίο έχει φρεσκαριστεί οπτικά αλλά και έχει εξοπλιστεί με μπόλικη νέα τεχνολογία και επιπλέον στοιχεία άνεσης

Advertisement
Advertisement

Η νέα ταυτότητα του Renault Espace θα έχει ένα περισσότερο τονισμένο αέρα πολυτέλειας, κάτι που δηλώνεται με κάθε σαφήνεια στην κορυφαία εξοπλιστική έκδοση Initiale Paris.

Μεταξύ των αλλαγών που θα φέρει το νέο μοντέλο, που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020, πιο χαρακτηριστικές είναι αυτές των νέων εμπρός ενεργών φώτων LED Matrix – για πρώτη φορά σε Renault -, τα επίσης καινούργια πίσω φώτα με διαφορετική φωτεινή υπογραφή, οι νέοι τροχοί και οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες.

Advertisement
Advertisement

Οι αλλαγές είναι πιο σημαντικές στο διάσημο πλέον ευρύχωρο εσωτερικό του Espace. Διαφορετική σχεδίαση έχει η κεντρική κονσόλα με αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους αλλά και υποδοχές USB. Επιπλέον αναβαθμισμένο είναι το σύστημα πολυμέσων που «τρέχει» το πιο πρόσφατο λογισμικό Easy Connect της Renault και έχει νέα μεγαλύτερη κεντρική οθόνη 9,3 ιντσών ενώ ο κλασικός πίνακας οργάνων έχει αντικατασταθεί από ψηφιακή οθόνη 10,2 ιντσών.

Το νέο μοντέλο θα συνοδεύεται από αρκετές εξοπλιστικές αναβαθμίσεις, ειδικά για την κορυφαία έκδοση Initiale Paris η οποία είναι και η πλέον δημοφιλής. Μεταξύ άλλων θα διατίθενται δύο είδη δερμάτινων επενδύσεων, τα καθίσματα οδηγού-συνοδηγού θα έχουν ρυθμίσεις 10-δρόμων και θα είναι θερμαινόμενα και αεριζόμενα.

Advertisement

Το ανανεωμένο Espace θα προσφέρεται σε πενταθέσια και επταθέσια διάταξη ενώ κάτω από το καπό θα υπάρχει ένας 1.800άρης βενζινοκινητήρας 225 ίππων που θα συνεργάζεται με ένα κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων ή 2λιτρος πετρελαιοκινητήρας 160 και 200 ίππων με 6άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Το αυτοκίνητο θα είναι εξοπλισμένο με συστήματα υποβοήθησης που θα προσφέρουν αυτόνομη οδήγηση Επιπέδου 2 σε ταχύτητες έως 160 χλμ./ώρα. Επιπλέον το Espace θα διατίθεται και με ενεργητική τετραδιεύθυνση και ενεργά αμορτισέρ.

Advertisement