Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανεωμένο Audi TT S το 2019

Ελλάδα 12:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανεωμένο Audi TT S το 2019

ΝΕΑ

Ανανεωμένο Audi TT S το 2019

ΝΕΑ

Εικόνες του ανανεωμένου Audi TT του 2019 έχουν ήδη διαρρεύσει, δείχνοντας το TT S με μια σειρά από διακριτικές οπτικές τροποποιήσεις. Οι συγκεκριμένες εικόνες πάντως επιβεβαιώνουν τις κατασκοπευτικές λήψεις. Το αυτοκίνητο μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με το σημερινό, ωστόσο, υπάρχουν κάποιες αλλαγές, παρότι χρειάζεται λίγος χρόνος για να τις παρατηρήσετε και να τις αντιληφθείτε.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ξεκινώντας με το μπροστινό μέρος, οι σχεδιαστές της Audi έλαβαν έμπνευση από το κορυφαίο TT RS, με την υιοθέτηση μεγάλων αεραγωγών με ενδιαφέροντα στοιχεία αντιθέσεων. Επιπλέον, η μπροστινή μάσκα αποφεύγει τις οριζόντιες γρίλιες υπέρ ενός σχεδίου που υιοθετεί εξαγωνικά σχήματα. Το συγκεκριμένο TTS, βαμμένο σε φωτεινό μπλε, πατά σε ένα σύνολο νέων τροχών και έχει ασημένιες πλαϊνές ποδιές και καθρέφτες.

Το πίσω τμήμα έχει επίσης φτιαχτεί για να φαίνεται λίγο πιο επιθετικό. Ως εκ τούτου, υπάρχουν τώρα μικρές έξοδοι αέρα ακριβώς πίσω από τις αψίδες των πίσω τροχών. Επιπλέον, έχουν γίνει κάποιες μικρές αλλαγές στον προφυλακτήρα και τον διαχύτη. Ενώ νομίζουμε ότι οι αλλαγές στο μπροστινό μέρος είναι καλές, το πίσω φαίνεται κάπως ασήμαντο, αλλά θα διατηρήσουμε την κρίση μας μέχρι να δούμε το αυτοκίνητο αυτοπροσώπως. Κάτω από το αναθεωρημένο αμάξωμα, το Audi TT S του 2019 θα διατηρήσει τον 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα turbo των 2.0 λίτρων. Η Audi θα προσθέσει πιθανώς επιπλέον ισχύ, κάτι που σημαίνει πως μπορούμε να περιμένουμε περισσότερους από 310 ίππους. Το 0-100 km/h αναμένεται να πέσει κάτω από τα 4,5 sec.

Advertisement
Advertisement

Audi-TT_S_2019_tsiro-530