Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναμένεται εκρηκτική η Dallara Stradale

Ελλάδα 2:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναμένεται εκρηκτική η Dallara Stradale

ΝΕΑ

Αναμένεται εκρηκτική η Dallara Stradale

ΝΕΑ

Ο φημισμένος κατασκευαστής Dallara δεν ησυχάζει ούτε λεπτό, αυτή τη φορά πήρε το ψαγμένο περιτύλιγμα από το νέο του δημιούργημα, τη Stradale και μας παραθέτει μια ολοκληρωμένη πρόταση που αφορά στο σύγχρονο κουπέ επιδόσεων με προσωπικότητα. Ας τη γνωρίσουμε καλύτερα.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Σχεδιασμένο για να βοηθήσει τους ανθρώπους “να ανακαλύψουν ξανά την ευχαρίστηση της οδήγησης”, η Stradale είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ σπορ αυτοκίνητο που ζυγίζει μόλις 855 κιλά. Προκειμένου να διατηρηθεί ο έλεγχος του βάρους του σπορ αυτοκινήτου, ο Dallara έφτιαξε το μονοκοκ σασί αλλά και τα πάνελ αμαξώματος από σύνθετα υλικά κυρίως από ανθρακονήματα.

car_banner_articles

Advertisement
Advertisement

Το πρότυπο μοντέλο είναι ένας κομψό διθέσιο roadster, το οποίο διαθέτει έναν εμπρός διαχωριστή, εμπρόσθιους προβολείς και ένα σύστημα διπλής απόληξης της εξάτμισης. Θα διατεθεί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες σε πολλές διαφορετικές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των θυρών που ανοίγουν εντυπωσιακά προς τα πάνω και μετατρέπουν μεμιάς το όχημα σε ποθητό κουπέ.

Dallara-Stradale-tsiro-640Dallara-Stradale-tsiro-640-1

Οι πελάτες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητο κυρίως στην πίστα, δύναται να παραγγείλουν την προαιρετική πίσω πτέρυγα στη Stradale η οποία κάνει θαύματα. Βοηθάει κυρίως το αυτοκίνητο να παράγει ένα εντυπωσιακό ποσοστό κάθετης πίεσης που συγκαταλέγεται μεταξύ των “υψηλότερων οχημάτων GT”. Η ισχύς παρέχεται από έναν υπερτροφοδοτούμενο 4κύλινδρο κινητήρα 2,3 λίτρων βενζίνης ο οποίος αποδίδει 400 ίππους. Μπορεί να συνδυαστεί είτε με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων είτε προαιρετικά με ημιαυτόματο κιβώτιο με paddles αλλαγής σχέσεων. Ο Dallara αρνήθηκε να πει πόσο γρήγορο είναι το αυτοκίνητο, αλλά ο συνδυασμός χαμηλού απόβαρου και ισχυρού κινητήρα θα πρέπει να θεωρείται ήδη αρκετά εκρηκτικός…