Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναφορά τραυματισμών από τα μελλοντικά Hyundai

Ελλάδα 12:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναφορά τραυματισμών από τα μελλοντικά Hyundai

ΝΕΑ

Αναφορά τραυματισμών από τα μελλοντικά Hyundai

ΝΕΑ

Η Hyundai εξελίσσει τα συστήματα ασφαλείας για τα μελλοντικά της αυτόνομα μοντέλα, προκειμένου να μπορούν να στέλνουν αυτόματα την κατάσταση των επιβαινόντων στα σωστικά συνεργεία σε περίπτωση εμπλοκής σε ατύχημα.

Advertisement
Advertisement

 

Με αναφορά για την κατάσταση των τραυματιών σε περίπτωση που υπάρχουν όταν γίνει κάποιο ατύχημα θα μπορούν να ενημερώνουν τα μελλοντικά αυτόνομα μοντέλα της Hyundai. Προς την κατεύθυνση αυτή αναζητούν τις λύσεις για να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό και έτσι τα πληρώματα των οχημάτων για τις πρώτες βοήθειες που θα φτάσουν στο σημείο του τροχαίου, να έχουν όσο το δυνατό περισσότερα στοιχεία για την κατάσταση των τραυματιών.

Advertisement
Advertisement

Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, η Hyundai βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με την MGDo, μια start up που ασχολείται με την Τεχνητή Νοημοσύνη στον τομέα της υγείας και των ιατρικών βοηθημάτων. Η MGDo έχει δημιουργήσει ήδη το λογισμικό που επιτρέπει την παρακολούθηση των επιβαινόντων σε κάποιο όχημα και την ανάλυση της κατάστασής τους προκειμένου να δίνει όσο το δυνατό πιο λεπτομερή αναφορά για τους τραυματίες από κάποιο τροχαία περιστατικό. Η σύνδεση με τα σώματα ασφαλείας και τις πρώτες βοήθειες, θα δίνει τη δυνατότητα καλύτερης προετοιμασίας στο πλήρωμα του ασθενοφόρου που θα σπεύδει στο σημείο του ατυχήματος, κάνοντας πιο αποτελεσματική την επέμβαση.