Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αν είσαι μεγαλοστέλεχος της Google παίρνεις την πιο σπέσιαλ Rolls Royce

Ελλάδα 9:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αν είσαι μεγαλοστέλεχος της Google παίρνεις την πιο σπέσιαλ Rolls Royce

ΝΕΑ

Αν είσαι μεγαλοστέλεχος της Google παίρνεις την πιο σπέσιαλ Rolls Royce

ΝΕΑ

Πόσο καλό είναι να είσαι στέλεχος της Google; Ο Ben Sloss έχει 17χρονη καριέρα στον τεχνολογικό γίγαντα, όπου είναι επί του παρόντος αντιπρόεδρος engineering. Τι σχέση έχει όμως με τη Rolls-Royce;

Advertisement
Advertisement

Αγαπά επίσης τα αυτοκίνητα και τους αγώνες, ένα πάθος που όπως λέει η Rolls-Royce μοιράζεται με τη γυναίκα του Christine. Οδηγεί μια Rolls-Royce Dawn.

Και οι δύο συμμετέχουν σε αγώνες αντοχής, και τώρα έχουν μια μοναδική Cullinan Black Badge που αντικατοπτρίζει το στόλο των αγωνιστικών αυτοκινήτων τους.

Η απόχρωση ονομάζεται Pikes Peak Blue και καλύπτει όλο το SUV, ενώ, συνδυάζεται επίσης με χειροποίητες κίτρινες πινελιές που κάνουν τη διαφορά. Με το βλέμμα σας χαμηλωμένο στο έδαφος θα δείτε πάλι το ίδιο κίτρινο χρώμα και στο κέντρο των τροχών, αλλά και πίσω από αυτούς, στις κίτρινες δαγκάνες για τα τεράστια φρένα της Cullinan.

Advertisement
Advertisement

Όπως θα περίμενε κανείς, η ίδια μπλε / κίτρινη επιλογή δεσπόζει και μέσα στο πολυτελές SUV. Τα καθίσματα καλύπτονται από σκούρο μπλε δέρμα με κίτρινες ραφές και πρόσθετη κίτρινη επένδυση. Περισσότερο κίτρινο φινίρισμα βρίσκεται και στο υπόλοιπο εσωτερικό.

Ένα ρολόι κατά παραγγελία δημιουργήθηκε επίσης για την Cullinan που διαθέτει το συνδυασμό μπλε-κίτρινου χρώματος προκειμένου να τονίσει τις δυνατότητες του αυτοκινήτου στους αγώνες, τα πάνελ των θυρών διαθέτουν το αγωνιστικό λογότυπο για την κυρία Sloss – ένα στυλιζαρισμένο τακούνι στιλέτο σε κεντημένο δέρμα.

Advertisement

Η εργασία προσαρμογής έγινε στη Rolls-Royce μέσω της ομάδας Bespoke Collective της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η έκδοση Black Badge διαθέτει επίσης τον αναβαθμισμένο V12 6λιτρο κινητήρα, με απόδοση 600 ίππους και ροπή 900 Nm.

Advertisement

Φυσικά, δεν υπάρχει καμία αναφορά για το κόστος αυτής της ειδικής δημιουργίας. Αλλά με την εργοστασιακή Black Badge Cullinan να ξεκινά από τα 341.000 ευρώ, είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτό εδώ το αριστούργημα θα κοστίζει “λίγο” παραπάνω…

Διαβάστε επίσης:
Αστέρας του NBA έχει την πιο εξαγριωμένη Rolls-Royce Cullinan
Rolls-Royce Phantom Tempus Collection: Ταξίδι στο σύμπαν
Η Rolls-Royce και το πτυσσόμενο σκαμπό των 7.300 ευρώ

 

Advertisement