Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αν δεν το έχεις τι την θέλεις τη Ford Mustang Shelby GT500; (+video)

Ελλάδα 18:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αν δεν το έχεις τι την θέλεις τη Ford Mustang Shelby GT500; (+video)

ΝΕΑ

Αν δεν το έχεις τι την θέλεις τη Ford Mustang Shelby GT500; (+video)

ΝΕΑ

Ένα αλλόκοτης φύσεως ατύχημα έλαβε χώρα στην Τσεχία, με έναν οδηγό που πιθανότατα κερδίζει το βραβείο του πιο ανεύθυνου που έχουμε δει τελευταία.

Advertisement
Advertisement

Είναι δύσκολο να διαχειριστείς ένα «θηρίο» 770 ίππων όπως η Ford Mustang Shelby GT500. Ωστόσο, όταν είσαι μεθυσμένος και δεν έχεις καν δίπλωμα οδήγησης η διαδικασία γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη.

Ένα τέτοιο περιστατικό έλαβε χώρα στη μικρή πόλη Hradec Kralove της Τσεχίας η οποία απέχει περίπου μία ώρα από την Πράγα. Συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες σε απογευματινή ώρα, ένας οδηγός χωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια μέθης δημιούργησε τεράστια ταραχή και σημαντικές ζημιές, καθώς οδηγούσε μία Ford Mustang Shelby GT500.

Από το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε, παρατηρούμε την κίτρινη Mustang να συμπεριφέρεται εξ αρχής ασυνήθιστα. Ενώ είναι πράσινο ο οδηγός της δεν επιταχύνει. Και αποφασίζει να το κάνει όταν ανάβει κόκκινο, κόβοντας ουσιαστικά τον δρόμο σε ένα Renault Megane.

Advertisement
Advertisement

Τελικά, η Mustang φεύγει εντελώς εκτός ελέγχου, για λίγο δεν χτυπάει τους πεζούς στο πεζοδρόμιο και καθώς συνεχίζει κάνει ένα τετακέ και εμβολίζει το Megane στο πίσω μέρος.

Με κάποιον θαυματουργό τρόπο, δεν τραυματίστηκε κανείς σοβαρά και οι ζημιές ήταν καθαρά και μόνο υλικές. Αντίθετα, το Megane και η Mustang υπέστησαν μεγάλες ζημιές ύψους περίπου 2.000 και 8.500 ευρώ αντίστοιχα.

Η όλη παράξενη συμπεριφορά είχε πολλές εξηγήσεις, όπως αποκάλυψε αργότερα η τοπική αστυνομία. Σύμφωνα με την αναφορά της, οι παρατυπίες ήταν τρεις και η μία μεγαλύτερη από την άλλη.

Advertisement

Αρχικά, η Ford Mustang Shelby GT500 δεν ανήκει καν στον οδηγό που προκάλεσε τις ζημιές και την μεγάλη ταραχή, αλλά σε έναν γνωστό του. Δεύτερον, ήταν μεθυσμένος όπως απέδειξε το αλκοτέστ και τρίτον δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης!

Ο 50χρονος οδηγός έχει πλέον πληθώρα κατηγοριών εις βάρος του και η λογική λέει πως αν με κάποιον τρόπο γλιτώσει τη φυλακή, σίγουρα θα αργήσει να ξαναπιάσει τιμόνι… και αν.

Advertisement