Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

American dream!

Ελλάδα 1:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

American dream!

ΝΕΑ

American dream!

ΝΕΑ

Το όνομα του είναι Beast Alpha. Η Rezvani είναι μια αμερικάνικη εταιρεία που είθισται να κατασκευάζει supercars, άγνωστη στα δικά μας ευρωπαϊκά λημέρια. Το Beast Alpha εντυπωσιάζει με την εξωτική εμφάνιση την οποία χωρίς υπερβολή θα ζήλευαν ακόμη και οι Ferrari. Το αμερικάνικο supercar πατά επάνω σε ένα αλουμινένιο πλαίσιο το οποίο προέρχεται από την Lotus.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Αυτό σημαίνει πως το απόβαρο δεν ξεπερνά τα 884 κιλά, τιμή αντίστοιχη ενός κλασσικού Mini δηλαδή, με ό,τι ευεργετικό συνεπάγεται αυτό στις επιδόσεις και στη δυναμική συμπεριφορά.

rezvani-beast-640

Advertisement
Advertisement

Κάτω από την αλουμινένια “επιδερμίδα” φωλιάζει ένας κινητήρας τούρμπο 2,4 λίτρων με ρίζες από την Honda και ισχύ 500 ίππους. Αυτό μεταφράζεται αμέσως σε ένα 0-100 km/h σε 3,2 sec και μέγιστη ταχύτητα τα 280 km/h.

Η καμπίνα είναι επενδεδυμένη από ακριβά υλικά, όπως είναι τα ανθρακονήματα αλλά και η Alcantara. Η θέση οδήγησης είναι βγαλμένη από ταινίες επιστημονικής φαντασίας, κάτι σαν πιλοτήριο μαχητικού αεροσκάφους.

rezvani-beast-alpha-interior-640

Advertisement

Ξεχωριστός είναι ακόμη και ο τρόπος που ανοίγουν οι πόρτες αφού στην ουσία σύρονται προς τα έξω, παράλληλα με το μυώδες αμάξωμα. Όποιος ξεκίνησε από τώρα τα όνειρα, ας αρχίσει να αποταμιεύει το ποσό των 200.000 δολαρίων. Τζάμπα πράμα δηλαδή, για την χώρα του Trump…

rezvani-beast-alpha-640

Advertisement