Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άλλο ένα teaser της Pagani Huayra Roadster

Ελλάδα 4:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλο ένα teaser της Pagani Huayra Roadster

ΝΕΑ

Άλλο ένα teaser της Pagani Huayra Roadster

ΝΕΑ

Και τα teaser της επικείμενης Huayra Roadster συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό! Η Pagani Automobili δείχνει να ξέρει να παίζει καλά το παιχνίδι της προσμονής, με τις εικόνες αυτές να λειτουργούν ως… καρότο ενόψει της πρεμιέρας του νέου της supercar!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (ps@newsauto.gr)

Αυτή θα διεξαχθεί τον προσεχή Μάρτιο στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (9-19/3) και το ιταλικό μοντέλο σίγουρα θα τραβήξει πάνω του τα βλέμματα.

Μέχρι τώρα έχουμε δει μέρος του «προσώπου» του, αεροδυναμικές λεπτομέρειες πάνω από τα πίσω φωτιστικά σώματα, τώρα η Pagani μας δείχνει το μοναδικό μέρος της Huayra Roadster που δεν κατασκευάζει μόνη της: τον κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για έναν V12 της Mercedes-AMG που «γεννήθηκε» στο Αφάλτερμπαχ της Γερμανίας και στη φωτογραφία μπορούμε να διακρίνουμε και κάποιες λεπτομέρειες που βοηθούν την ψύξη του και διαφέρουν απ’ ότι έχουμε δει σε προηγούμενα μοντέλα.

Λογικά, κάποια μικρή έστω διαφοροποίηση θα έχουμε και στο… ζουμί, δηλαδή τη κινητήρα μονάδα, με τον 6λιτρο V12 Twin-Turbo που χρησιμοποιήθηκε στην απόλυτη Huayra BC και προσφέρει 750 άλογα, να πρέπει να θεωρείται ως βάση πάνω στην οποία δούλεψαν για τη roadster η Pagani και η AMG.